Prvi i najvažniji pun Mesec u godini donosi energiju početka

0
84
Prvi i najvažniji pun Mesec u godini donosi energiju početka

Početak nove 2018. godine je, prema astrološkim i numerološkim tumečenjima, po mnogo čemu specifičan. Naime, prvi pun Mesec ove nove godine smo već iskusili (1. januar). Ali, to nije sve. Još jedan nas očekuje i to na samom kraju prvog meseca ove godine. Iako pun Mesec deluje različito na ljude, numerološki, pun mesec prvog dana nove godine je u znaku moćnog portala 11:11. I dešava se svakih 11 godina. Energiju koju donosi ovakva postavka na nebu opisujemo kao energiju novih početaka, prosvetljenja, nezavisnosti i inspiracije. Broj 11 je u numerologiji vezan za intuiciju, kreativnost i pronicljivost.

energiju
pun Mesec za nove pocetke

Takođe, broj 11 je poznat i kao glasnik i predstavlja vodeću silu u otkrivanju stvari koje su nam do sad bile nepoznate.

Januar je mesec kada će nam se dešavati puno već viđenih stvari. Déjà vu  kom ćemo biti izloženi će nam omogućiti da se probudimo iz dana mrmota i da konačno saznamo i završimo stvari koje su nam bile nepoznate poslednjih 11 godina.

Januarski pun Mesec je čitav u znaku broja 11. Mesec se trenutno nalazi na 11° Raka i Sunce je na 11° Jarca. Ova kombinacija donosi misterije i njihovo razrešenje, kao i intrige. Obzirom da Mesec vlada Rakom, primetićemo da su nam emocije prenaglašene i pomešane. Iako je ovo veom intenzivan period, on je i jedinstvena prilika da energiju koju dobijemo usmermo na prave stvari. Mesec se u ovom periodu nalazi naspram Venere te će ženska energija neverovatno porasti. To znači da dolazi vreme ženskih lidera i vreme razumevanja i  tolerancije.

Žensku energiju i Raka snažno povezuje Voda, što je astrološki element emocija. Ovo je idealno vreme da nekome zatražimo oprost ili da sami oprostimo.

Takođe, ovo je idealno vreme i da shvatimo da je izlečenje u nama samima. Da shvatimo sopstvene limite i da se okrenemo sebi. Januar 2018. godine je mesec kada ćemo se osećati nostalgično zbog akumulirane energije broja 11. Mučiće nas pitanja da li smo u prošlosti nešto mogli drugačije da uradimo. Ali, intuicija, koja je sad na vrhuncu, će nam pomoć i da pronađemo odgovore. Potrebno je samo da je slušamo. Ova intenzivna faza je prepuna sumnji u sebe, preispitivanja, razdražljivosti, lošeg sna. Energiju punog Meseca treba da iskoriste oni koji se nalaze u toksičnim vezama i odnosima jer je ovo pravo vreme da se ti odnosi i reše.

Broj 11 nam pomaže da shvatimo da nam se mnoge stvari u životu dešavaju jer se nalaze u nivou naše duše. Iliti, pazi šta misliš, možda ti se i ostvari.

Ovo je period čišćenja, svođenja računa, oslobađanja i donošenja sasvim novih odluka. Vreme koje nam daje hrabrost da živimo u skladu sa svojom dušom. Nova 2018. godina nam otvara mogućnosti koje su daleko iznad naših očekivanja. Sve promene koje pokrenemo biće moguće.