Venera u Vodoliji donosi Ovnu novo poznanstvo, a Blizancima novac

0
73
Venera u Vodoliji donosi Ovnu novo poznanstvo
venera
zena vodolija

Krajem nedelje, Venera obrazuje sekstil sa Mesecom što će osetiti svi znaci, a najviše Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe koji će se prolepšati, zaljubiti i biti sentimentalniji nego inače, a nešto manje – Škorpije, Jarčevi, Ovnovi i Device.

Ovan

Pozicija Venere, vladaoca polja ljubavi u jedanaestoj astrološkoj kući može vam doneti novu simpatiju koju ćete sasvim neočekivano upoznati preko nekih prijatelja.

Bik

Vaš vladalac Venera u desetoj astrološkoj kući nagoveštava susret sa zauzetom osobom, na nekom službenom putu, a moguća je i obnova veze sa lekarom ili farmaceutom.

Blizanci

Planeta ljubavi i novca, Venera, u vašem astrološkom polju inostranstva, donosi vam novac preko poslova sa strancima i osoba koje zbog posla često putuju.

Rak

Pozicija vladaoca vaše astrološke kuće doma i porodice u Vodoliji nagoveštava mogućnost iznenadnog priliva novca preko nekih paralelnih ili honorarnih poslova.

Lav

Venera u vašem sedmom astrološkom polju donosi vam uspeh i uvećanje zarade, ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Teško ćete odoleti zauzetoj osobi.

Vaga

Vaš vladalac, Venera u astrološkom polju ljubavi, može da vam donese susret sa sportistom ili umetnikom sa kojim možete doživeti uzbudljive zajedničke trenutke.

Škorpija

Sa ovako postavljenom Venerom, bilo bi bolje da se uzdržite od rasprava sa partnerom. Novac vam pristiže preko poslova u vezi sa kupoprodajom nekretnina.

Strelac

Naglašeno treće astrološko polje, sa ljubavnim planetama, Venerom i Marsom, može da vam donese neočekivani raskid ili obnovu nedavno raskinute veze.

Jarac

Planeta posla i emocija, Venera, u vašoj drugoj astrološkoj kući, nagoveštava mogućnost poznanstva sa nekom interesantnom osobom preko poslovnih kontakata.

Vodolija

Sa simbolom ljubavi i novca, Venerom, u vašem polju ličnosti, znak ste u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Flert sa osobom koja često putuje.

Ribe

Pozicija Venere donosi vam mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa šarmantnom osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama.