Mesečni horoskop za januar 2018. godine

0
96
Mesečni horoskop za januar 2018. godine
Mesečni horoskop za januar 2018. godine.
januar 2018
horoskop januar 2018

Ovan

Ovnovima nova, 2018. godina počinje veoma užurbano i bilo bi dobro da iskoriste sve svoje veze i prijatelje koji mogu da im budu pomoć i podrška kada je u pitanju poslovni plan. Ono što je važno za njih je da je januar mesec kada mogu da se oslone na druge koliko god da su Ovnovi sami za sebe i individualci, ali u ovom periodu dobro će im doći pomoć prijatelja. To se posebno odnosi na one Ovnove koji imaju dileme po pitanju novih poslovnih odluka. Za početak novog posla ili novih planova dobro je sačekati kraj meseca. Što se tiče novca, verovatno će doći do nekog vida pozajmljivanja ili sačekati februar za neki veći priliv novca. Čuvati se sukoba sa nadređenima.

Ljubav je veoma negativno postavljena jer je na sceni obnavljanje sukoba ili potreba koju partner najviše forsira, a to je ljubomora kao i raščišćavanje odnosa. Svakako ovo nije vreme za prekide ili razilaženja vec dopustiti suprotnoj strani da dominira i pokaže svoje pravo lice. Ovo se više odnosi na zauzete Ovnove, a kod slobodnih dolazi do susreta sa osobom koju poznaju od ranije.

Zdravstveno stanje je pod uticajem prehlada koje su moguće.

Poruka za Ovnove: Ne rešavajte ništa na silu!

Srećan datum ili srećan broj za Ovnove je broj 2.

Bik

Za posao je ovo idealan period da se reši neko pitanje tako što će Bikovi poslušati savet drugih ili će svoje poslovne zamisli započeti u saradnji sa još jednom osobom. To može biti i partnerski odnos sa osobom koja može biti i materijalna podrška. Januar je mesec koji donosi saradnju sa ljudima i bilo bi dobro da se taj uticaj iskoristi. Bikovi mogu da očekuju neki vid poslovnog napredovanja ili povećanja plate.

Za ljubav treba malo sačekati  i ne donositi nagle odluke. Ipak će prilike sa partnerom biti tog tipa, nagle i pod uticajem snažnih emocija. Dobro promisliti svaku reč i svaki potez jer ćete emotivno reagovati. To nije povoljno u ovom periodu. Savet bi bio da svaki razgovor može da donese rešenje i da je dobro više razgovarati.

Zdravstveno stanje je stabilno, povećana želja za hranom.
Poruka za Bikove: Budite dosledni sebi!
Srećan datum ili srećan broj za Bikove je 4.

Blizanci

Blizanci konačno mogu da odahnu jer je Saturn u znaku Jarca, tako da njima više ne stvara opozicije, odnosno neće im stajati na put. Ovo za posao znači mnogo, posebno za Blizance koji često putuju ili sarađuju sa inostranstvom. Za neke pripadnike ovog znaka otvaraju se poslovni putevi van zemlje, a moguće je da će dobiti ponudu za novi posao koji donosi više zarade i više satisfakcije.

Ljubav je u drugom planu jer će se pokrenuti posao, novac i sve ono što im je bilo blokirano. To zapravo ne donosi ništa loše po pitanju emocije, vec će Blizanci biti najviše okrenuti sebi. Od sebe će zahtevati više vremena za sebe i neka svoja lična zadovoljstva. Slobodni pripadnici ovog vazdušnog znaka mogu imati susret sa zanimljivom osobom preko polja posla i prijatelja.

Zdravlje je pod uticajem virusa, pa pojačati imunitet.

Poruka za Blizance: Idealan mesec za nove poslovne prilike!

Srećan datum ili srećan broj za Blizance je 6.

Rak

Za emotivne pripadnike ovog sazvežđa može se videti period koji donosi puno obaveza i mnogo toga što će morati da se odrađuje na silu ili pod presijom. Stoga je važno da na vreme sve završavaju i ne ostavljaju posao za sutra ili naredni period. Mnogo novina na planu posla od 15. januara pa nadalje. Novčana stabilnost koja će biti bolja krajem meseca.

Ljubav je pod uticajem aspekta prošlosti ali i potrebe da se nadoveže neki razgovor iz prošle godine. Zauzeti Rakovi će izbegavati razgovore i sukobe, a slobodni će se baviti drugima oko sebe na drugačiji način. Javlja se i ponuda za put.

Zdravstveno stanje je vrlo nestabilno, pojačati imunitet i voditi računa o probavnom sistemu.

Poruka za Rakove:  Pokušajte sa meditacijom.

Srećan datum ili srećan broj je 8.

Lav

Lavovima se pokreće nesto jako bitno kada je posao u pitanju početkom godine. Ipak do kraja meseca će morati da ubrzaju sami sebe da završe to što im se nameće kao dobar početak. Moraće dobro da promisle čime će se baviti tokom ove godine. Od nekih odluka koje će doneti u januaru zavisi poslovna strana u narednom periodu. Manje se svađati sa ljudima oko sebe, posebno sa onima sa kojima se generalno dobro slažu.

Posao i novac će ići zajedno i možete da  računate na neki dodatni izvor prihoda tokom januara.

Ljubav je u drugom planu, jer ćete biti usmereni na sebe i na društveni život. Ljubavni život može doneti stabilne odluke koje donosite na predlog partnera i kroz razgovore konstruktivnog tipa. Slobodni Lavovi će moći da donesu nove odluke u vezi osobe koja im se već dugo dopada. Savet za sve Lavove: biti oprezan u donošenju emotivnih odluka krajem meseca.

Zdravlje se stabilizuje.

Poruka za Lavove: Budite okrenuti sebi!

Srećan datum ili srećan broj za Lavove je 1.

Devica

Za sve Device januar je vrlo pozitivan mesec. Sada mogu da se aktiviraju po pitanju dva posla ili dva izvora prihoda, što će njima biti jako dobro. Imaće osećaj da vrede i da je to pravac kojim treba da idu u ovu novu godinu. Novčana strana je pozitivno predstavljena i imaće podršku da odrade sve što zamisle. Podrška stiže od svetlije ženske osobe.

Ljubavna strana je pod uticajem želje da se zadovolji partner, što neće teško pasti Devicama,  jer oni su znak koji voli da udovoljava drugima. Ovo je dobro da iskoriste slobodne Device jer će moći da ostave dobar utisak na osobu koju su skoro upoznali. Do kraja meseca je moguć početak veze ili jak dobre komunikacije.

Zdravlje je dobro, proveriti pritisak i štitnu žlezdu.

Poruka za Device: opustiti se maksimalno!

Srećan datum ili srećan broj je 9.

Vaga

Za pripadnike ovog znaka januar donosi mnogo napetosti i potrebe da se rešavaju stvari koje su ostale nerešene po pitanju posla i novca. Imaće mogućnosti da završe sve to do kraja meseca, ali samo uz podršku drugih ljudi. Važno je da ne rasipaju energiju na sve strane.

Ljubav je veoma stabilna. Ipak za neke pripadnike mogući su izlivi ljubomore i potrebe da se dominira, što nije svojstveno Vagama. Savet bi bio da sve Vage smanje doživljaj i da pokušaju da budu više realne i sklone da saslušaju drugu stranu do kraja. Slobodne  Vage mogu imati udvaranje osobe u znaku Jarca.

Zdravstveno stanje je stabilno i savetuje se malo više odmaranja.

Poruka za Vage: Sačuvajte sebe od razočarenja!

Srećan datum ili srećan broj za Vage je 13.

Škoprija

Ovaj period za Škoprije je jako dobar poslovno i mateijalno. Savet je da se naprave dobri planovi i ciljevi. Mesec januar će im to omogućiti da urade sa lakoćom. Kada su u pitanju odnosi sa saradnicima vidi se mogućnost dobrih dogovora koji mogu da budu jako delotvorni.
Ljubav je na udaru, što znaci da će proraditi strast i emotivnost. Tako će sve Škorpije pokušati nešto novo da pokrenu u svom emotivnom životu. Što opet nije svojstveno njima, ali će biti dobro raspoloženi i to prenositi na emotivnu stranu.
Zdravstveno stanje je  stabilno, bez promena.
Poruka : Budite dosledni sebi.
Srećan datum ili srećan broj je broj 5.

Strelac

Posao i novac su jako bitni u ovom periodu.  To će Strelčevi da forsiraju tek krajem meseca jer tek tada će moći kvalitetno da se svemu tome posvete. Početak januara za njih je period kada će samo odmarati i biti okrenuti sebi. Čak i društveni život ih neće puno interesovati.
Kada je u pitanju ljubav,  bitno je da shvate šta je bitno za njih licno i da se ne upuštaju da čine ustupke i kompromise radi drugih. Slobodni mogu imati priliku da se upoznaju sa nekom zanimljivom osobom, a oni koji su u braku, dobro bi bilo da otputuju i budu negde sami.
Zdravstveno stanje je kritično kada je u pitanju imunitet.
Poruka za Strelčeve: pokušajte da brinete samo o sebi!
Srećni datum ili srećan broj je 11.

Jarac

Ovo je njihov mesec kada mogu da budu aktivni na svim poljima i sve to zavisi od njihove dobre volje i koliko će hteti da se pokrenu. Sada će bukvalno želeti da se odmaraju mnogo više što nije uobičajeno za njih koji se smatraju da su radoholici.
Kada je u pitanju novac, on dolazi lako i biće ga više nego što Jarčevi očekuju.
Kada je u pitanju emotivna strana, slobodni mogu da se okrenu prošlosti i da obnove neku vezu. Za one koji su zauzeti, aktivira se osoba iz prošlosti i moguće je da će se baviti tom osobom mnogo više nego što je potrebno.
Na zdravstvenom planu oslabljen vid ili problem sa glavoboljama.
Glavna poruka za Jarčeve: posao na prvom mestu.
Srećan datum ili srećan broj je15.

Vodolija

Vodolije će po pitanju posla da budu u stagnaciji i trudiće se da rade najbolje što mogu, mada to nije ništa strašno. Osećaju veliki umor i pritisak koji se odnosi na to da moraju da uspore i manje rade u narednih godinu dana. Važno je da naprave dobar poslovni plan sada u januaru. Novac je u drugom planu, nema ga u ovom periodu.
Ljubav je jako pozitivno postavljena i bilo bi dobro da se Vodolije potrude oko svega i da budu pozitivno raspoloženi prema partneru. Slobodne Vodolije mogu imati jako lep susret krajem meseca.
Zdravlje je stabilno.
Glavna poruka za Vodolije: Okrenite se drugima.
Srećan datum ili srećan broj je 31.

Ribe

Posao je dobro postavljen, stabilne odluke koje će uroditi plodom. Ribe bi trebalo da se okrenu malo vise sebi i svojim problemima koje moraju rešavati posebno u vezi novca i porodice jer se novac vraća  upravo kroz porodične odnose ili nekog člana porodice.
Ljubavni plan je podređen stabilnosti što je takođe jako bitno za njihovu emotivnu stranu.  Slobodne Ribe će moći da uplove u neku lepu komunikaciju. Zauzeti imaju potrebu da se stabilizuju i da kroz partnerski odnos ostvare neke svoje planove.
Zdravstveno stanje je nestabilno, loše spavanje.
Glavna poruka za Ribe: samopoštovanje!
Srecni datum ili srećni broj je 12.
Astrolog :Nena Janković