Search for content, post, videos

Jedan horoskopski znak prednjači u kriminalu, znate li koji?

jedan horoskopski znak prednjači u kriminalu

Iako FBI većinu svojih poslova i delovanja drži u strogoj javnosti, njihov profajlerski tim je objavio jednu veoma zanimljivu statistiku. Naime, ekipa koja radi na proceni psihološkog profila osumnjičenih je objavila među kojim horoskopskim znakovima ima najviše prestupnika, kao i koji to znak prednjači u kriminalu.

jedan horoskopski znak prednjači u kriminalu

jedan horoskopski znak prednjaci u kriminalu

Ovan je naoružan

Prema FBI-ovoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka poseduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama najverovatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su uterivači dugova, ucenjivači ili plaćene ubice.

Bik radi za lovu

Bikovi su drugi znak sa najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove koji donose veliki novac, bilo da je reč o pranju ili krađi luksuznih predmeta. Najčešće rade sami, kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni. Svojim uspehom u kriminalu se ne hvale. Ako ih uhvate na delu, pokajaće se u nadi da će dobiti milost.

Blizanci su prevaranti

Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po FBI-ovoj statistici pri samom su dnu, po broju uhvaćenih. Ako se i bave kriminalom, najčešće je reč o raznim kombinacijama i prevarama. Oni nisu tipovi koji idu okolo i pištoljem prete ljudima. Njihovo oružje su lažna obećanja. Kada ih uhvate, svim silama pokušavaju da se spasu, pa makar to bilo i odavanje imena partnera.

Rak prednjači u kriminalu

Prema FBI-ovoj statistici, najviše kriminalaca je rođeno baš u ovom znaku. Skloni su nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je reč o ubistvima iz strasti ili osvete. Budući da teško kontrolišu svoj temperament, Rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, deluju izgubljeno, mada i dalje smatraju kako su njihove žrtve to “zaslužile”.

Lavovi su proračunati

Među pripadnicima vatrenih znakova, Lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ako se i uključe u njih, to će biti pomno razrađeno. Zbog toga su Lavovi, kao kriminalci, vrlo opasni i hladnokrvni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje, kao što je krađa. Ako već rizikuju svoju slobodu, to rade zbog velike koristi ili slave.

Device najčešće nadrljaju

Nakon Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po nošenju ili posedovanju oružja. Kao i drugi pripadnici zemljanih znakova, najskloniji su finansijskim prevarama. Takođe, mogu biti i provalnici i hakeri. Ipak, kada se Devica nađe u kriminalu velike su šanse da bude i uhvaćena. Uprkos dobrim planovima, ostaju šokirani činjenicom što su otkriveni pa sve brzo priznaju.

Vage su majstori korupcije

U poređenju sa drugim vazdušnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih nameštanja, a specijalnost im je privredni kriminal. Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim saradnicima, ljudima kojim oni daju mito ili ga od njih primaju. Puštaju pipke na sve strane i svuda imaju veze, pa se često izvuku čak i ako ih otkriju.

Škorpioni su najčešće plaćene ubice

Škorpioni su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, ako se pogleda prosek serijskih ubica i psihopata, njih je najviše među Škorpionima. Oni u kriminal ulaze bez milosti  što ih čini idealnim plaćenim ubicama. Na zločin ih često navodi ljubomora ili povređen ego.

Strelac najviše “robija”

Strelčevi su treći na listi uhvaćenih kriminalaca, ali najčešće “popiju robiju”. Bave se raznim prevarama, ali učestvuju i u pljačkama i vrlo su vešti lopovi. Zanimljiv je podatak i da Strelčevi vrlo retko povrede svoje žrtve, što govori da u kriminalu učestvuju isključivo radi finansijske koristi.

Jarac je u organizovanom kriminalu

Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama “pucati visoko”. Najskloniji su finansijskom kriminalu, a najviše uhvaćenih iz redova organizovanog kriminala su upravo Jarčevi. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a kada su otkriveni, beže od zakona.

Vodolije su u kriminalu “iz daleka”

Originalne i domišljate Vodolije i nisu neki veliki kriminalci. Prema FBI statistici se nalaze tek na 11. mestu po broju uhvaćenih. Ipak, ako se upuste u kriminal, najveće su šanse da će postati hakeri ili vođe sekte, uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobijati na moći. Na zločin ih često pokreće i želja za osvetom.

Ribe su najaktivnije u narko kiminalu

Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju sa drogom, dilovanjem ili švercovanjem iste. Mogu švercovati i i retke životinje, predemete i umetnine, a njihovi zločini su uvek pomalo bizarni. Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mestu, a kada završe u zatvoru, tamo se dodatno povezuju sa krimi miljeom i od sitnih lako postaju krupni kriminalci.

Izvor: Haber