Search for content, post, videos

Horoskopski znak koji se ne da izmanipulisati, beskompromisni – Ovan!

ovan vatrena privlacnost

Jednom kada se njegov ljubavnik prepusti slatkoj vatri njegovog poljupca, kada tetovira njegovo ime na svojoj duši, celu večnost ga niko neće moći zameniti. Ovan.

ovan vatreni znak

vatreni znak

Ljubav ovog znaka je poput eksplozije, poput vatrometa u letnjoj noći. Preplavljuje osećanja poput letnje oluje, koja se dugo pamti.

Ovnovi ne samo da znaju šta žele – oni predmet svojih želja nikada ne prestaju da progone.

Osnove sinastrije, kako se radi uporedni horoskop…

Čak i kada njegovi partneri misle da su dostigli tačku kada kreću dalje, Ovan je vešt u obnavljanju požara koji je možda već i pregoreo. On je vrući plamen koji osvetljava put u najcrnjoj noći.

Ovan je tajni romantičar zodijaka, iako realizam i odlučnost ponekad to zasene. Kada se Ovan napokon obaveže nekome – to je zato što zna da je to pravi izbor.

Nakon što on nešto odluči, niko ga ne može odgovoriti od toga. Ovan je znak kojim se ne može manipulisati, on tvrdoglavo veruje svojim odlukama. Njegove partnere to ili izluđuje ili to postaje razlog zbog kojeg ga zapravo i vole.

Iako je s Ovnom uvek uzbudljivo, on je, takođe, u teškim životnim situacijama neko na koga se možete osloniti. On je praktičan, voli da planira sam i donosi odluke. Pokušajte da ga naterate na nešto, pre nego što je spreman i tek onda ćete osetiti svu silu neprobojnog otpora.

Ovan je egzotična destinacija i sigurnost toplog zagrljaja.

ovan vatrena privlacnost

vatrena privlacnost

Bez obzira šta Ovan čini, on nesvesno pali vatru svojim opojnim pogledom i sklonošću za neočekivano.

Jedan od nezaboravnih aspekata u ljubavi s Ovnom je čarolija koja se događa kada ste sami s njim. Njegova ljubav je najtoplija zavisnost.

On je poput najukusnije čokolada prekrivene lešnjacima. Poput noćnog kupanja ispod punog meseca i spavanja na plaži sve dok se sunce ne pojavi.

On je poput slatkog poljupca i zagrljaja nakon lošeg sna.

Ovan ima snagu i odlučnost kojom kreira poželjan život. Uzima ono što želi od ovoga sveta na način – sve ili ništa, a kada zna što želi –želi to odmah.

On je otporan, sposoban i spreman  na velike žrtve za ono što najviše želi.

Igra na veliko ili uopšte ne.

To je ta odlučnost, ta moć vatre i topline, zbog koje mu se njegovi partneri kontinuirano vraćaju.

Jer kada Ovan voli ludo, duboko – on voli zauvek.

Izvor: Elephant Journal