Ljubavni horoskop za septembar 2017.

0
73
Ljubavni horoskop za septembar 2017.

Da li je mesec Septembar kao stvoren za ljubav? Nakon žetve pravile su se i svadbe, tako da možemo da kažemo da jeste. Evo šta vas očekuje u septembru 2017.

septembar
ljubavni horoskop za septembar
fotografija preuzeta sa sajta: emotivci.com

Ovan

U septembru emotivni partner je u boljoj poziciji od vas i verovatno je da neće shvatati koliku vam tenziju unosi svojim ponašanjima i svojim “lako ćemo” stavovima, dok se vi slamate od posla i obaveza ili dok pokušavate da zadovoljite njegove potrebe. Period koji će biti aktuelan tokom treće dekade septembra  (kod nekih od vas krenuće i malo ranije) potpuno je drugačiji – donosi vam mogućnosti za odlazak na zajednički provod, bolju i topliju komunikaciju sa voljenom osobom, kao i više izlazaka i provoda u kojima ćete oboje uživati i opustiti se. Ukoliko ste slobodni pripadnik znaka, odličan je mesec za lepe avanture.

Bik

Naglašena Venera koja je u znaku Lava stvara kod vas strast, potreba da se zaljubite ,  pogotovo što će se Mars koji vlada vašim poljem strasti ponovo pokrenuti i doneti osecaj da ste srecni. Cuvajte se ljubomore I posesivnosti. Vi ćete biti „laki na jeziku“, a partner vaše primedbe i način komunikacije može doživljavati prilično opterećujuće i odgovaraće na njih pritiskom. Moguć je i porast ljubomore i posesivnosti od strane voljene osobe. Znaci ovo je vrlo napet mesec kada moze doci I do ljubavi ali I do ljubomore.

Blizanci

Venera je tokom ovog meseca u znaku Lava, što može pozitivno da utiče na vaše emotivne i bračne relacije. Možda tu stvari sada i nisu najsavršenije, jer je prilično komplikovan period iza vas, ali ispred vas jesu dani kada možete mnogo učiniti za odnos sa voljenom osobom. Bolje se razumete, drugačije se ponašate jedno prema drugom, a uklapanje po svim pitanjima bi trebalo da ide bez većih problema. Nemojte biti „brzi na jeziku“ kada su primedbe u pitanju, ali zato se potpuno opustite ukoliko imate nameru da kažete nešto lepo, podsticajno, duhovito, ukoliko želite da predložite i organizujete zajedničke trenutke. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju pred sobom vrlo obećavajuć mesec za ljubav, pogotovo što će Venera iz vašeg znaka napraviti lepe aspekte sa vasim Suncem I to donosi lepe dogadjaje.

Rak

Prilično ćete klackati sa raspoloženjima i neki od vas mogu, povučeni potrebom da promene nešto u svom životu, ući u tajni odnos sa osobom koju duže vreme poznaju ili sa kojom su imali nekih dodirnih tačaka u prošlosti. Od treće dekade meseca stvari će krenuti na bolje između vas i stalnog partnera i možda biste mogli da razmislite da odete na neki zajednički odmor ili bar kratko putovanje. Ovo će vam itekako prijati. Usamljeni pripadnici znaka sa Venerom u polju tajni, koja će ovde boraviti tokom meseca, mogu najpre očekivati avanturu, zabavu i neke momente koji će pre biti obojeni strašću i seksualnošću nego ljubavlju. povezanost.

Lav

U ovaj period ulazite nezadovoljni situacijom u svojim emotivnim i bračnim partnerstvima. Rasprave i svađe i nisu toliki problem – one mogu dolaziti u „naletima“, ali isto tako brzo i nestajati. Problem je vaš lični osećaj da ste zarobljeni u okolnostima na koje ne možete da utičete. Od kraja prve dekade septembra pronaći ćete lakše način za komunikaciju sa partnerom – otvorićete se jedno drugom po nekim pitanjima i stvari će između vas dvoje polako krenuti da se popravljaju. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju, naročito u prvom delu meseca jesu mogućnosti za prolazne flertove i ulaske u tajne „kombinacije“ koje vam neće činiti dobro – samo će vas dodatno destabilizovati. Usamljeni Lavovi će biti pod opsadom od strane udvarača maltene tokom  meseca.

Devica

Iako vam je poslovni segment sada jako važan i imate puno obaveza, morate u istoj meri graditi i emotivni segment – uvek nađite dovoljno vremena za voljenu osobu. Možete jako poboljšati i unaprediti kvalitet vaše veze. Doduše, neki od vas tokom ovog meseca mogu potražiti malo zabave i „sa strane“ i to uglavnom preko poslovnog segmenta. Sami razmislite da li vam je ovo zaista potrebno. Slobodne Device imaju prilika za nove emotivne kontakte, ali je pitanje koliko će zaista imati vremena i volje da se ovim šansama zaista i posvete.

Vaga

Partner će početkom meseca biti opterećujuć, ljubomoran i posesivan i u tim danima nemojte uzvraćati istom merom, jer možete dovesti vašu vezu do one tanke granice koja može čak ići i u distanciranje ili razlaz. U trećoj dekadi meseca i vi i partner ste u jednoj više nego pozitivnoj fazi – tada slobodno planirajte neki zajednički put ili odmor, a u svakom slučaju – uživajte u lepim trenucima sa voljenom osobom. Usamljeni pripadnici ovog znaka od 5-septembra ulaze u dane koji im samo idu na ruku na svaki mogući način.
Lako ćete sklapati nova poznanstva i sigurno je da ćete biti okruženi udvaračima.

Škorpija

Voljena osoba teško da ima sluha sada za vas, vodi neku svoju politiku i samo vam povremeno daje nagoveštaje svoje prisutnosti i povezanosti sa vama. Iskreno rečeno, da su neki preterano dobri dani pred vama, pa i nisu. Venera koja vlada partnerskim odnosima je u znaku Lava sto vama nikako ne prija I ne donosi ono sto ste planirali.  Tek kada Mars pređe u znak Device  možemo da pričamo o nekom vašem drugačijem pogledu i ponašanju prema voljenoj osobi. Ono što bi bilo dobro jeste da pokušavate da ostvarite kvalitetnu komunikaciju sa partnerom, jer ćete jedino na taj način smiriti sebe. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaće tokom druge dekade meseca mogućnost za ulazak u emotivnu priču.

Strelac

Venera je tokom maltene celog meseca u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava. Međutim, teorija je jedno, a praksa drugo, pa će ispasti da ćete tokom celog meseca morati da se borite sa promenljivim partnerovim ponašanjem. U jednom momentu ćete biti više nego zadovoljni odnosom, da biste već u drugom morali da postavite određene granice, jer će voljena osoba preterivati ili pokušavati da utiče na vas. Partner je voljan da izlazi, svaki čas pokušava da vas pokrene, da vas aktivira, a vi baš i niste u potpunosti u fazonu za tako nešto.
Moguć je kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ukoliko ste slobodni, pred vama je mesec u kojem ćete se osećati neuporedivo bolje nego do sada.

Jarac

Biće više napetih momenata do 20. koji neke emotivne odnose mogu zaista ugroziti u smislu da dođe do odvajanja i konačnog razlaza. Sami izaberite kako ćete se ponašati, sve u zavisnosti od toga da li vam je već svega preko glave ili ste spremni za još napora za očuvanje veze. Neko iz poslovnog okruženja kome ste vi već duže vreme simpatični može pokušavati da flertuje sa vama – iako ćete biti na velikom iskušenju, zapitajte se da li ste spremni još i ovaj teret sada da nosite? Usamljeni pripadnici znaka Jarac neće tokom ovog perioda ostati bez emotivnih šansi, ali se opet postavlja pitanje – da li ste zaista spremni da se prepustite i uđete u novu ljubavnu priču?

Vodolija

Zaista nećete moći da se požalite u prve dve dekade meseca da nešto ne štima i ne funkcioniše kako treba. Ulaskom Marsa u polje braka i ozbiljnih emotivnih partnerstava, situacije se mogu preokrenuti i aktivirati i ono negativno. Zato je neophodno da maksimalno budete posvećeni odnosu i da ne date partneru razloga za „napade“ na vas….na primer – bilo bi baš fino kada biste smanjili flertovanje u tim danima ili sa manje žara pričali o nekoj bivšoj ljubavi. Ukoliko ste usamljeni pripadnik znaka, Venera  vam donosi  da se itekako dobro osećate. Moći ćete da izlazite češće, da upoznate neke nove i zanimljive osobe sa kojima ćete imati pregršt tema za razgovor i želeti i pomalo flerta i „ljubavisanja“.

Ribe

Emotivne veze i bračni odnosi imaju dobre predispozicije za kvalitet i postojanost  tokom  ovog meseca. Venera je u vašem polju doma i porodice tokom ovog perioda i doneće vam lakšu atmosferu, prijatne trenutke i opuštenost sa partnerom. No, da ne pomislite da će sve baš biti više nego savršeno – računajte da povremeno, naročito tokom druge dekade , nećete moći da date dovoljno pažnje i vremena voljenoj osobi. Moguće je da će njene reakcije biti neprimerene, buntovničke, da će se duriti i tvrdoglaviti i da ćete morati da se pozabavite ovim pitanjima.

 

Ako želite da saznate o sebi i svom horoskopu, javite se na mejl adresu nnsjankovic373@gmail.com ili na broj telefona 060/70-81-974. Imam 20 godina rada sa klijentima, kako uživo tako i putem skajpa. Astrolog Nena