5 saveta kako možete obući svog dečaka ovog proleća

0
104
5 saveta kako možete obući svog dečaka ovog proleća

Ustaljeno je mišljenje, mada bez osnova, da je dečake lako i jednostavno obući, mnogo lakše nego devojčice. Takav stav uglavnom se bazira na činjenici da muška garderoba ima mnogo manje različitih odevnih komada nego što ih ima ženska.

Majke velikih i malih dečaka priznaju da je teško napraviti odgovarajuću odevnu kombinaciju baš za sve prilike, a još je teže održavati garderobu aktivnog dečaka čistom. Zato je bitno da odeća istovremeno bude moderna i lepa, komforna i udobna za svaku aktivnost, ali i od kvalitetnih materijala, da se lako održava i da bude postojana.

Firma Kotex, kao i uvek, dobro razume ključne potrebe dece i roditelja, pa su kreirali kolekciju casual garderobe: praktične majice za dečake pogodne za svaki stil, komplet trenerke kao stvorene za treninge, igre u prirodi, ali i vrtić i školu, moderne ležerne bermude za dečake koje su uvek u trendu, a neizostavni su i komforni pamučni šorcevi, jer je udobnost na prvom mestu.

Nastavak priče donosi vam pet predloga za pet modernih i udobnih odevnih kombinacija Kotexove prolećne kolekcije za dečake, i to za pet potpuno različitih prilika i situacija.

Savet broj 1 – Za pet minuta spremite se za trening

Za male dečake koji su budući sportski šampioni, jer vredno i redovno treniraju, preporuka su komplet trenerke za dečake i praktične pamučne majice. Za mališane koji se bave sportskim aktivnostima važna je kvalitetna, pamučna garderoba koja je u isto vreme mekana i udobna za nesputane pokrete tokom treninga da koža može normalno da diše, čime se održava prirodna termoregulacija tela. Veliku prednost komplet trenerke za dečake donose i mamama: jednostavno se peru, izuzetno se brzo suše, ne gužvaju se i veoma su postojane. Čak i čarape i veš za vašeg malog – velikog sportistu moraju biti od kvalitetnog pamuka, jer ne izazivaju alergije, iritacije ili infekcije kože.

Savet broj 2 – Za komfor tokom igre i zabave

Svako dete najviše od svega voli vreme za igru i zabavu sa drugovima, a raznobojne, vesele majice i praktični i udobni pamučni šorcevi, svaku zabavu učiniće boljom i zanimljivijom. Za igru je potrebna udobnost i komfor koju Kotex pamučni šorcevi za dečake imaju, jer oni dobro znaju da je sloboda pokreta osnov dobre zabave.

Savet broj 3 – U trendu za rođendansku žurku

Kada vašeg dasu treba da spremite za rođendansku zabavu kod drugarice ili druga, odličan izbor su majice sa kragnom i kopčanjem ili moderne lanene košulje uz neizostavane bermude. Za dečake imaju sjajnu ponudu modernih kratkih pantalona od kepera i teksasa raznih boja, sa bočnim džepovima ili bez njih. Preporučujemo bermude za dečake od kepera sa kaišem koje ćete kombinovati sa laganom košuljom, i mališan će izgledati kao sa modne piste.

Savet broj 4 – Dan u školi ili vrtiću

Dečaci su uvek aktivni, čak i u školi, zato vam savetujemo nešto moderno ali udobno i pomalo konvecionalno: moderna majica sa aplikacijom upadljive boje i pantalone ili bermude za dečake. Kratke i duge pantalone u Kotexu šiju od kvalitetnog teksas ili keper platna sa elastinom, što ih čini udobnim za  sedenje, ali i za fudbal na velikom odmoru.

Savet broj 5 – Neka se desi magija

Ako niste primetili, prethodne 4 moderne kombinacije za vaše mališane osmislili smo od samo par različitih delova garderobe iz Kotex kolekcije, zato je peti savet u stvari zabavan predlog: neka vaš dečak sam kreira svoj stil tako što će slobodno kombinovati odeću kako želi.

Ta njegova kombinacija mora biti savršena i jedinstvena, jer je cela kolekcija pomenutog brenda savršena: praktična, moderna, udobna i lepa, jer sa Kotexom nema greške!