Search for content, post, videos

Ulazak u brak i 3 stvari koje žena ne sme da izgubi prilikom ulaska u ozbiljnu vezu ili bračnu luku

brak i samopouzdanje

 

Ulazak u brak je zaista potpuno novo poglavlje u koje može da “uleti” jedna žena. Postoje tri ključne stvari koje žena ne sme da zanemari i zapostavi prilikom stupanja u bračnu luku, a to su:

brak i samopouzdanje

samopouzdanje

1.Samopouzdanje 

Ne dozvolite sebi da se ulenjite u zoni komfora i sigurnosti ozbiljne veze ili braka i da zapostavite sebe u bilo kojem smislu. Pokušajte kad je god to moguće da odvojite vreme koje vam je nužno da posvetite samo sebi kako bi se osećele dobro, korisno, ostvareno i naravno poželjno u svojoj koži. Ne odustajte od svojih snova i zacrtanih ciljeva, koji mogu biti odloženi na neko vreme zbog raznih okolnosti koje jednu ženu mogu da okruže, jer okolnosti se menjaju i vaše ostvarivanje – dolazi na red.

brak i prijateljice

prijateljice

2.Prijateljice

Mnoge žene ponešene ljubavlju i novim obavezama koje donosi novi, bračni status, sve manje ili nimalo vremena ne nalaze za svoje drugarice. Ukoliko se redovno družite sa svojim iskrenim prijateljicama – stres i životni problemi izgledaće vam lakše kada to podelite sa njima.

brak i tajne

tajne

3.Tajne

Uzbuđenje koje donosi nova veza i želja da se podeli ceo svet, ponekad vas ponese da otkrijete svom izabraniku neke stvari koje bi bilo bolje da zadržite za sebe. Jesu sve greške vaše odluke i izbori i čine deo vašeg života, međutim delovi života koji podrazumevaju bivše partnere najbolje je sačuvati ih za sebe i ne uzburkavati pogrešne reakcije na nešto što je davno prošlo vreme.