10 stvari zbog kojih žena napušta muškarca

0
85
10 stvari zbog kojih žena napušta muškarca
stvari
stvari koje cine ljubav

Ljudi se razilaze iz milion razloga, ali postoje stvari koje će ženu zasigurno oterati iz NJEGOVOG života. Nekim muškarcima te stvari deluju kao sitnice ili manje bitne, međutim, ženski senzibilitet ih opaža kao strašne i nedopustive.

Izigravanje poverenja

Ne mora da bude neka velika stvar u pitanju, poverenje se gradi jednako na sitnicama. Kome uostalom prijaju razočarenje i prazna obećanja. Istina može da napravi problem u trenutku, ali se isplati govoriti je na duže staze.

“Dobra” procena – loša reakcija

Ako muškarac shvati da je žena za njega “prekrupan zalogaj”, i pokušava da je unizi kako bi se izjednačili. Neke žene su znatno uspešnije u poslovnom ili obrazovnom smislu od svojih partnera. To ne znači da one traže neravnopravan položaj u vezi. Najgori mogući scenario je da sujeta partnera konstantno unižava vrednost žene, i na taj način je otera daleko od takve veze.

Kada izostanu male stvari iz odnosa

Male stvari čine dan. Sitnice koje čine partneri jedni za druge, od ogromnog su značaja za održavanje one slatke neizvesnosti u odnosu. Kad prestane zalaganje i trud za male stvari, počinje osipanje fokusa na partnera.

Završena misija

Kada muškarac odustane od daljeg upoznavanja svoje žene, ljubav počinje da nestaje. Kada prestane da bude zainteresovan za njene spoznaje i otkrivanje novih poglavlja u životu, kreće opasno udaljavanje.

Šta si ono rekla

Ok, svi imaju trenutke odsutnosti, ali postoji granica u svemu. Konstantno ignorisanje nije nimalo zabavno. Ako on ne želi da je čuje šta ima da kaže, sigurno postoji neko ko će to hteti.

Nesigurnost

Sigurnost je jedna od ključnih stvari koja ženu drži blizu muškarcu. U pitanju je pre svega emotivna sigurnost, podrška i oslonac. Kada izostane taj osećaj, ljubav postaje hodanje po tankom ledu.

Nije svaki poljubac…

Ne mora svaki dodir da bude poziv na seks. Maženje i ljubljenje je neophodno za onu lepu, prijatnu atmosferu. Grljenje takođe. Ako svaki poljubac postane poziv na seks, ona će početi da beži i od najbenignijeg zagrljaja.

Kad zabava jenjava

Duhovitost se uvek visoko kotirala kada je u pitanju privlačnost među polovima. Smeh je zdravlje, ali i toplina. Kada nestane humor, nestaje i osvajanje.

Odsustvo pažnje

Jasno je da vremenom veza evoluira i pažnja se raspoređuje po nekom određenom “ključu”.  Sasvim prirodno, kada par dobije decu, pažnja biva drugačije usmeravana. Međutim, potpuni gubitak pažnje među partnerima, gotovo sigurno vodi ka kraju veze.

Zamor materijala

Odsustvo želje za otkrivanjem novih stvari i avantura, učiniće svakodnevnicu gotovo nepodnošljivom. Za zdrav odnos, važno je uživati u različitim stvarima, koliko god je to moguće.