Search for content, post, videos

Zakon moje karme, šta možemo da naučimo o sebi?

karme
Šta je karma ? Suština zakona karme je da svako od nas snosi posledice sopstvenih dela. Obzirom da je akcija ispoljavanje naše volje, onda je i uzrok uslovljen nama samima.
Delo tako postaje “zakon čijem se dejstvu ne može izbeći”. Svako od nas nasleđuje sopstvena dela, nastavljajući i sa činjenjem novih dela, čije će posledice osetiti kasnije. Zbir čovekovih dela određuje njegov sadašnji i budući život. Sadašnji život i karakter određeni su delima izvršenim u pređašnjem životu.
karme

tajne karme

Astrologija pruža mnoštvo načina da nam pomogne u razumevanje sebe I sveta oko nas. A karmička astrologija je deo astrologije koji se bavi izučavanjem karmičkog uticaja na naš horoskop I kako karma utiče na naš sadašnji život. Život se ne završava smrću,niti je smrt konačna kategorija.
Univerzum ima cikluse po kojima traje, kao I mi sami. Postoji objašnjenje da je duša večna, a da je telo prolaznog karaktera. Naša podsvest čuva sve informacije koje smo prikupili u predhodnim inkarnacijama, ali ih se vecina ne seca sa razlogom. Povremeno se setimo kroz neke slike, snove, tada nam podsvest šalje odredjene informacije koje mozemo ili ne mozemo da procitamo ili protumacimo,ali nam svakako mogu pomoci u svakodnevnom životu.
Mogucnost da stvaramo život,da uticemo na nivo zadovoljstva je ipak na neki nacin povezano sa predhodnim inkarnacijama. Kroz tumacenje karme mozemo saznati da li smo u ovom zivotu u pasivnoj ili aktivnoj inkarnaciji I sta to znaci za nas licno. Šta nas blokira I šta nam donosi uticaj 12 polja I sam Saturn? Da li mozemo da pobedimo negativni uticaj karme ? Šta nam govori Mesec a šta Južni I Severni Mesečev Čvor ?

O svemu ovome će biti reči na radionici “ Zakon moje karme “. Radionica će se odrzati 18.3.2018 od 16h u Centru za razvoj i učenje astrologije Astrosense u Lominoj 57/10 . Učesnici koji dodju u nedelju dobice pored korisnih informacija,I astrološko tumačenje svoje karme, pa u svrhu toga potrebno je da se prijave na vreme.