Kako zračiš tako privlačiš, vaš omiljeni kontinent otkriva nešto više o vama!

0
81
Kako zračiš tako privlačiš

 

kontinent
kontinenti otkrivaju

Vaša vezanost ili simpatije za određeni kontinent otkriva kakve muškarce privlačite, naklonost određenim kulturama i tradicijama svakako krije dublji smisao od samo prostog dopadanja.

Afrika

Vas okružuju lepi ljudi pre svega. Estetika vam je veoma bitna, tako da podsvesno šaljete signale zgodnim muškarcima te su oni ti koji će vam najčešće prilaziti. Svakako ste oduvek maštali o sportisti kao životnom saputniku. Velike su šanse da će se to i ispuniti. To su dominantni muškarci koji će tražiti od vas da budete tolerantni, da razumete njegovo vreme i obaveze i da posvetite svaki svoj sekund vremena samo njemu.

Azija

Iako možda očekujete neku orijentalnu egzotiku, vama ipak prilaze jednostavni muškarci sa tačno određenom idejom šta i kako žele od vas i od života. To je muškarac koji ne luta i ne švrlja, pravi porodični tip. Manjak zabave nadomestiće veoma važna stabilnost koju će vam on sigurno pružiti. Na vama je da izgradite jedan kutak samo za sebe i radite ono u čemu najviše uživate. Samo iz razloga što vaš dragi nije jedan od onih koji stvari radi u paru.

Evropa

Izbalansirani muškarci koji su dovoljno tradicionalni i urbani za vaš ukus. Vama savršeno odgovaraju neke od starih vrednosti pogotovo one vezane za porodicu. Međutim imate i veliku potrebu da povremeno date sebi oduška i uživate bez kočnica. Upravo takvi muškarci vam i prilaze. Oni koji imaju dovoljno strukture i fluidnosti. Sličan se sličnom raduje!Zajedno ćete uživati u dugoj vezi, dobro razmisliti, naživeti se i onda doneti odluku o nekim ozbiljnijim koracima u životu.

Australija

Svaki put kada vam priđe muškarac pomislite “da li je i on pao sa Marsa” jer u poređenju sa momcima vaših prijateljica vama uvek prilaze neki čudaci. On zaista sve radi drugačije  ali je beskrajno šarmantan i to je ono čemu ne možete da odolite.Bićete iznova osvajani i neće biti dosade sa ovakvim muškarcem.

Severna Amerika

Vas pronalazi egzaktan, pouzdan mejnstrim frajer, u početku može da vam deluje površno ali krije se mnogo toga iza te sjajne ljušture. Kada stekne poverenje u vas, saznaćete sve njegove tajne i postaće vaš najbolji drug. Vama je u životu iskrenost imperativ broj jedan pa će vam njegovo otvaranje prema vama potpuno osvojiti srce. Njegove slabosti znaćete samo vi, on će insistirati na tome da ih nikome ne poveravate.

Južna Amerika

Nežna umetnička duša, prava retkost među muškarcima, vi ste jedna od tih srećnih žena koje biraju baš oni. Putovanje kroz život sa ovakvim muškarcem biće u najmanju ruku uzbudljivo i prepuno izazova. Bićete nečija muza, inspiracija i ljubav za ceo život.