Search for content, post, videos

Vaš omiljeni crno beli film otkriva kakvi ste u seksu

Crno beli filmovi i njihove ljubavne scene su preteče današnjih ljubavnih filmova i pozorišnih predstava. Crno beli filmovi su kultni segmenti svakog pojedinca i sigurno imamo svoj omiljeni film iz ’60.-ih, koji negde govori o našem senzibilitetu i senzualnosti.

sjaj u travi

sjaj u travi

Sjaj u travi

Uživate u dugim predigrama i strasnim poljupcima. Ako niste i dalje u vezi sa svojim prvim dečkom, onda u toku seksa sigurno maštate o njemu, zbog toga vas misionarska poza najviše ispunjava. Ponekad biste mogli da ostavite poneki ritual i za posle snošaja, jer pranje zuba svaki put pre seksa zna da postane više nego antipatično.

arsenik i stare cipke

arsenik i stare cipke

Arsenik i stare čipke

Za vas je najvažnija sporedna stvar u životu upravo seks. Najviše volite spontani početak u kuhinji, jer to je mesto gde se sve kuva i zakuvava. U partnera ćete biti zaljubljeni sve dok je on na visini zadatka i omogućava vam da doživite bar pet-šest orgazama dnevno.

prohujalo s vihorom

prohujalo s vihorom

Prohujalo s vihorom

Kad biste imali herca, najviše biste voleli da spavate sa oženjenim muškarcem u njegovom bračnom krevetu. Možda bi vam seks u letu padobranom ili avionu bio dovoljno uzbudljiv da vas dovede u željeno stanje. Volite alfa muškarce, ali ih smorite vrlo brzo svojom hiperaktivnočću.

dorucak kod tifanija

dorucak kod tifanija

Doručak kod Tifanija

Vama je potreban ceo ugođaj, jastuk kontur, dormeo dušek i krevet od deset kvadrata. Vi ste od onih žena koja seksom nagrađuje partnerov trud. Muškarci obožavaju vašu napornu narav, jer ste u suštini beskrajno šarmantni. Vaša seksualnost zavisi od partnera, jako ste prilagodljivi, ako naiđete na popa bićete popadija, ako vas, pak, đavo zavede – bićete đavolica.