Search for content, post, videos

On vas neće napustiti ako oseti da ste ona koja se sreće jednom …

napustiti
napustiti

muskarac koji vas nece napustiti

„Postoje različite vrste ljubavi na ovom svijetu, ali nikad se ne pojavljuje ista ljubav dva puta.“ – F. Scott Fitzgerald . Neće vas napustiti ako zna da nikada više neće naći ženu poput vas.

Bez obzira što stoji na putu ili koliko nelogično se to čini. Ukoliko ste bili sposobni svojim smiješkom naslikati zalazak sunca u različitim bojama i pokazati mu ljubav za koju nije vjerovao da postoji, nikada vas neće moći ostaviti.

Ljubav dolazi i odlazi, bilo da blijedi ili jednostavno umre tihom smrću.

Postoje momenti strasti i požude, ali ispod svega je ono što čini da muškarac ostane uz vas. To je osjećaj sigurnosti da bez obzira koliko dugo tražio ili koliko daleko otišao, neće nikada naći drugu ženu poput vas.

Kažu da ukoliko želimo biti nezaboravni trebamo biti kontradiktorni; trebamo mu ostati zagonetni. Ne zbog samodopadnosti ili zadovoljavanja naših osjećaja, već zbog toga što se on u sebi smješka dok se pita što ćete mu novo prirediti.

Žena dobra srca, ljubazna duša koja pleše u ritmu Zemlje dok zavodnički njiše bokovima ispod sjajećeg mjeseca.

Osjećajnost koja cvijeta preko njenih obraza koji se prelijevaju u bojama, dok se njene tople suze kotrljaju. Žena koja ne trpi ničije gluposti. Tip žene koja je lavica u spavaćoj sobi, ali koja se moli na koljenima u nedjelju ujutro.

To je žena koja ne ispunjava samo jedno područje njenih želja – već sve njih.

Postoje milijuni ljudi na ovom svijetu, postoje stotine s kojima možemo dijeliti povezanost i privlačnost – ali postoji samo jedna osoba koja postaje nezaboravna.

Bez obzira koliko puta se uvjeri da će joj odoljeti, muškarac koji zna da je pronašao nešto što više nikada neće naći, nikada od nje neće odustati.

Neće joj okrenuti leđa i pustiti ju da mu sklizne kroz prste poput toplog ljetnog pijeska. Neće odbaciti njenu magiju i pretvarati se da je ona obična poput vrapca koji vani pjeva pjesmu o prosječnosti.

Stvar s pronalaženjem žene koju više nikada nećete izgubiti je da ona rijetko dolazi upakirana onako kako se nadate da će ljubav doći. Ona je sva naopaka – ili se možda radi o tome da vi niste znali što je zapravo ispravno.

Može biti zamršena ili povremeno izluđujuća, ipak njena zamršenost i intrigantnost je ono što se pokazuje najvećim izazovom za vaše skrivene potrebe.

Drukčija je kada je s vama – i vi to znate.

To je istinito o ovoj vrsti žene, ona ne pokazuje sve svoje karte bilo kome.

Kada se otvori i pokaže vam što drži u rukama, to je uglavnom zapanjujuće i inspirirajuće. Sačuvala je najbolje dijelove sebe za vas. Drugi to mogu poštivati ili čak biti opčinjeni time, to nije zbog toga što ju zapravo vide.

Ona stvara drukčiji svijet unutar svoje mašte, onaj kojeg ne može svatko razumjeti, ali s vama je otvorila vrata koja su ostala zatvorena.

Ima nezemaljske vrtove koji cvatu gdje je nekad bila samo suha i zapuštena zemlja. Muškarac neće napustiti ženu za koju zna da ju nikad neće moći zamijeniti.

Svatko od nas treba nešto drugo od partnera. Ljubav nije jedan kalup koji pristaje svima. Postoji milijun različitih jezika i okusa, boja i veličina i svi oni čekaju i kapaju u svojoj ugodnoj stvarnosti. Ono što je zadivljujuće za jednu osobu druga osoba može previdjeti, ono što je jednome previše drugome može biti taman.

Stoga je ova žena, koja je nezaboravna, drukčija za svakog muškarca kojeg je očarala svojom stvarnošću.

Ona može biti tiha ili će se možda prepustiti životu zabave. Može biti kućanica ili možda preferira naručivati dostavu hrane. Nije bitno tko je ona, već što predstavlja. Nemoguće ju je definirati.

Ne postoji takav osjećaj poput onog da smo našli nešto specijalno. Bez obzira kakve su naše individualne potrebe, svi se želimo osjećati kao da smo pronašli blago.

Želimo znati da smo osvojili lutriju u ljubavi i da nema nikakve dvojbe u nama da ne postoji nitko drugi poput onoga kome smo dali svoje srce.

Muškarac nikada neće odustati od žene koja je ljubav koja se događa jednom u životu.

Ne kažem da će to biti lako, ali tako je s ljubavnim pričama – ne želimo da bude lako. Nitko od nas ne ide u kino da bi gledao sretan završetak na početku filma. Umjesto toga, volimo značajne preokrete, kada se sve čini izgubljenim i sva nada je minimalna.

Velike ljubavne priče nisu velike zbog toga koliko lako su se stvari događale u njima. Ona je velika zbog poteškoća koje su njeni akteri prebrodili kako bi ljubav funkcionirala.

Iskušenja i nevolje koje su pred nama ukoliko imamo sklonosti da idemo za onim što želimo i nagrada koja slijedi, govore nam da bez obzira na sve, ova ljubav će uvijek biti vrijedna toga.

Ništa nikada nije gotovo i ako vas je zaista bio u stanju pustiti da odete. To se desilo zbog toga što postoji drugi muškarac koji moli za to da jednog dana nađe nekoga poput vas.

Vrijeme otkriva čak i najiskrenije boje. Ukoliko ove večeri zaspite sami, znajte da ne postoji ništa što možete učiniti da uvjerite muškarca u svoju vrijednost ili da ga naučite tajnama čarolije koju stvarate.

Muškarac koji vas vidi i žena koja zaista jeste posebna, će znati da on nikada neće pronaći drugu koja je poput vas u svom životu.

I to će biti čovjek koji vas nikada neće pustiti.

„Jedini muškarac kojeg trebate u svom životu je onaj koji vam dokaže da on treba vas u svom životu.“ – Nepoznati autor

Izvor:atma.hs