Search for content, post, videos

I šta sad, koje su farke trendi ove sezone?!

farke

Pitanje nad pitanjima da li su skinny farke i dalje IN? Nadolazeće sezone kao da samo nadodaju stilove u trendove, a svi oni prethodni takođe bivaju utkani i protkani u nove koji dolaze. Moda je postala tako predivno liberalna, još samo da se mane anoreksičnog look-a kao imperativa. Svejedno, žene sve ređe nasedaju na taj marketing. Prihvatanje svog tela je najveći hit trend. Voditi o sebi računa ali se ne razboljevati zbog toga! A farke ?! Da, da, to je tema.

Tom Ford

Samo ova jedna kombinacija pretalentovanog Tom Forda koji je od klasike napravio neverovatnu zabavu, kao kada bi Pavaroti, da je živ, pevao hard rock. Ovo nisu farke ali je toliko dobra jeans kombinacija da je morala da uđe na ovu listu! Nije baš ni najsvežija.. ali priznaćete da je savršena kompozicija.

farke kombinacija

jeans kombinacija Tom Ford

Diesel nepogrešiv

Kada je jeans u pitanju, ovom brendu se mora verovati. Diesel je jedna od najstarijih kompanija na svetu koja proizvodi farmerke. Uvek doza urbanosti je njihov prepoznatljivi pečat, brend za koji može da se kaže da su jedni od careva ulične mode. Do sada neviđeni modeli “craft” farmerki, koji izgledaju totalno autentično i ukoliko ih nabavite sigurno nećete ostati neprimećeni.

diesel farke

diesel farke

Nešto sasvim lično

I sasvim drugačije. Akcenat na kombinovanju nespojivog a opet MOŽE da prođe. Ovi modeli bi se veoma lako mogli i sašiti. Ovo liči na kombinaciju boho i disko ere pomešane sa dizelaškim trenerkama devedesetih.

farke

farke za 2017

Trailer trash što bi rekli Ameri

“U čemu sam prespavala, u tome sam se u svet denula” taj fazon,ali RADIII i super izgleda. Istiskivanje skinny farmerki na mala vrata.

farke

lude farmerke

Poluklasika

Boyfriend modeli su već nekoliko sezona IN te ovi modni momenti nisu nikakvo iznenađenje. Možda su kreatori hteli da ušparaju koji dinar modnim štreberkama i kao opustite se i nosite farke koje ste pazarile prošle godine i to.

farke

poluklasika

Fusion

Spoj nekoliko stvari koje su ordinirale poslednjih nekoliko sezona u jednoj reviji. Vamp i SMB prosto zastrašujuća ideja, trebala je manekenka da pronosa i neki transparent na kome piše u koji je pohod pošla. Sve u svemu domišljato, drugačije i slobodno, ispunjeni osnovni modni postulati. I što je najvažnije – veoma nosivo!!!

farke

eksperimentisanje