Piletina se za prste lepi – Da li podržavate Kuguarke?

0
66
Piletina se za prste lepi - Da li podržavate Kuguarke?

Popularnost veza starijih žena sa mlađim muškarcima neprestano raste. Po nekim istraživanjima čak trećina dama u srednjim i poznijim godinama se viđa sa dosta mlađim muškarcima. Da li se radi o nedostatku vršnjaka na “tržištu” slobodnih, o neumornoj želji za avanturom, ili je u pitanju još samo jedan od popularnih trendova, razloga svakako ima mnogo.

kuguarke
kuguarke

Termin “Kuguarka”

Termin potiče iz Amerike koji je i kod nas opšte prihvaćen, ali je pogrdan naziv za ženu srednjih i poznijih godina koja je u vezi sa dosta mlađim muškarcima. Što je razlika u godinama veća, to žena zavređuje veće pravo da joj “zalepe” ovu etiketu.

Mnogi ih smatraju opasnim i odlučnim ženama sa izgrađenim stavovima o životu. Ovu “tezu” vam mogu potvrditi i poznati holivudski parovi kojima jaz u godinama ne predstavlja nikakav problem.

Zašto muškarci vole starije žene?

Starija žena zna šta želi i čvrsto stoji na zemlji, za razliku od mlađih devojaka! Muškarcima je lakše da prilaze starijim ženama jer znaju da će kod njih “proći” lakše. Zrelije su i opuštenije, pogotovo kada je reč o seksualnosti.

Nekima je privlačno što od starijih mogu nešto naučiti jer su iskusnije i nije im problem da svoje znanje prenesu na mlade naraštaje. U seksu su dosta konciznije, znaju da kažu šta im prija, a šta ne i isto to očekuju od strane suprotnog pola.

Dobro poznaju svoje telo , ne stide ga se i vrlo dobro poznaju tehnike zavođenja koje mladiće mogu dovesti do višestrukog uživanja.

“Mlađe je slađe”

Kuguarke ne forsiraju dugoročne veze, što mladim muškarcima odgovara. Zbog toga su od samog starta ovakvih veza, odnosi mnogo jasniji nego u vezi sa mlađim i neiskusnim devojkama.

Preferiraju siguran seks, nije ih sramota ako u tašnici imaju po nekoliko kondoma, za svaki slučaj. Mladići nemaju strah od trudnoće jer sa takvim ženama se takve stvari gotovo nikad ne dešavaju. Finansijski su samostalne i ne zavise ni od koga.

Zašto žene vole mlađe muškarce?

Neke žene u srednjim godinama naprosto podivljaju, dožive pravu erupciju hormona. Njihov vršnjak tada obično zapada u krizu srednjih godina, ne može ili ne želi da je seksualno uzbudi, a neki od njih ženi pridaju premalo pažnje i slobodnog vremena.

Ona je tada primorana da utehu pronalazi u “piletini” čiji je libido u tom periodu na samom vrhuncu. Mlad muškarac je uvek spreman za akciju i nikada mu se ne dešava da “zakaže” u krevetu.

Još jedan od razloga zbog kojih žene vole mlađe muškarce jeste i njihovo savršeno, izvajano, čvrsto i zategnuto telo koje retko ko od njihovih vršnjaka poseduje. Obično zreli muškarci nisu zadovoljni svojim pivskim stomakom i teretane zaobilaze u najširem luku za razliku od mladića kojima je još uvek stalo do svog izgleda.

Telo mladog muškarca je veoma jak afrodizijak za zrelije dame. Opterećivanje vezom, porodicom i brakom su stvari koje ne vole ni mladići ni starije dame, tako da su idealan spoj.

Iako i dalje vlada mišljenje da su ovakve veze još na samom početku osuđene na propast, nije istina. Međutim, ima dosta primera koji prkose ovakvim predrasudama. Ove specifične veze podložne su tračevima na koje ne bi trebalo da se obazirete.

Ipak ljubav na kraju pobeđuje sve predrasude, prepreke i tračeve. Živela ljubav!

“Od matore koke je bolja supa.”

Izvor: LaBella