On poručuje : muškarci nemaju moć čitanja misli

0
85
On poručuje : muškarci nemaju moć čitanja misli
sta zena misli
sta zena misli

Čitanje misli i moć čitanja nečije gestikulacije nije nova tema uopšte. Žene često podrazumevaju da bi muškarci trebalo da imaju neke supermoći, zahvaljujući kojima bi one mogle da uštede koju reč objašnjenja, najčešće nekog svog nezadovoljstva.

Spancer Philips, bloger, poručuje ženama da ovih deset stvari transparentno kažu:

Zašto ste uznemirene

Znamo mi muškarci da vas nervira kada pronađete čarape ili peškir nakon tuširanja na podu. To su nesvesne radnje, ili najprostiji zaborav, i bez obzira koliko puta nam skrenete pažnju, prosto je nemoguće da to izbacimo potpuno iz svojih “navika”. Kritika ili “zvocanje” zbog naših propusta jeste naporna, ali je gore nezadovoljno ćutanje. Najgore je na pitanje “Šta nije u redu”, dobiti čuveni odgovor “ništa”. Bez obzira na to koji put ćete nam skrenuti pažnju na istu stvar, uvek je bolje čuti i znati, šta tačno nije u redu.

Šta vam je važno

Jako je važno da znamo šta vam je važno. To bi bilo najprostije rečeno. Nismo svi isti, možda volite da sređujete baštu udvoje, a mi o tome nemamo pojma. Isto je i sa datumima, a pogotovo je važno, šta vam je važno da radimo u paru, tj. zajedno.

Poze u seksu

Jako je važno da budete otvorene po pitanju toga šta vam prija, a šte ne u seksu. Fantazije su svima drugačije i veoma je važno da se usklađujemo. Kada se o željama otvoreno razgovara, seksualni život može samo da se nadograđuje, a partneri više da uživaju.

Kakav nakit volite

Jako je teško muškarcu da izabere ženi tako delikatan poklon poput nakita. Nije samo u pitanju cena, koliko je važno pogoditi ženin ukus. Desilo mi se to, da sam zbog najskupljih poklona u životu, bio zamalo ostavljen. Nađite način da nam ukažete na to šta želite da dobijete od nas. Upoznajte nas sa svojim ukusom, ali na najkraći mogući način. Ne mora baš da bude preopširno i prečesto, na to sam mislio.

Koji parfem volite

Možemo mi da volimo hiljadu parfema, ali vi na sebi možda čak samo jedan. Bolje je da zajedno odemo i kupimo parfem, nego da bude iznenađenje koje ćete dalje proslediti komšinici.

Šta želite od veze

Budite jasne šta želite od veze. Da li ste spremne za ozbiljno vezivanje, brak i decu, ili ste u životnoj fazi kada su vam neke druge stvari važnije. Ako želite da nas pozovete, nećete se obrukati ako to učinite prve. Kao što muškarci imaju neke predrasude o ženama, tako je i obrnuto. Zato je važno da budemo jasni kada je reč o namerama.

Da li želite rešenje ili rame za plakanje

Kada nam se požalite na nešto, budite precizni o tome šta očekujete od nas. Mi muškarci, imamo urođeni instinkt za instant rešavanje problema. Prosto je reći “molim te, samo me saslušaj”… I mi ćemo onda znati da ne treba da nudimo rešenja, koja bi vam eventualno dublje povredila osećanja.

Da li vam treba minut

Svako ima svoj trenutak kada mu je neophodno malo vremena u samoći. Nemojte da izađete na sastanak sa nama, umesto da provedete neki momenat koji će vam prijati u samoći. Svi to razumemo jer nam je svima upravo to potrebno.

Kako žena misli, želite li odgovore na sva postavljenja pitanja

Žene su često neprecizne po pitanju postavljanja pitanja. Ja nikad nisam sto posto siguran, da li hiljadu postavljenih pitanja zahtevaju odgovor ili su to ona retorička. Bilo bi dobro da imate transparent pri ruci sa natpisom “odgovori” ili “retoričko pitanje”, to bi nam umnogome olakšalo posao.