Search for content, post, videos

Udobno i šik, zanimljive kombinacije za zimu 2017.

zanimljive kombinacije

Zanimljive kombinacije u zimskom odevanju nije nimalo lako napraviti. Nekako – hladnoća, vlaga, sneg i bljuzgavica, osim što utiču na raspoloženje i realno su “partibrejkeri”. Međutim u onim lepšim ili barem suvim zimskim danima, možemo dati mašti na volju.

Business casual – ležerna poslovna kombinacija

Više nego neophodna za topliju varijantu zimskih dana, ili zimu na mediteranu. Crno bela kombinacija uvek sa sobom nosi dovoljnu dozu elegancije, tako da i ovako dva jednostavna komada, kombinovano odaju veoma dobar utisak.

zanimljive kombinacije

zanimljive kombinacije crno bele

Ležerna “ulična” kombinacija

Za šetnju nakon posla, vikend šetnju ili popodnevnu kafu. Ova kombinacija zaista deluje kao zimska i dovoljno topla, zahvaljujući jakni od lažnog krzna. Ova sezona ne može da prođe bez crnih skinny jeans sa prorezom na kolenima!

zanimljive kombinacije

street style

Šik crno bela

Bićete primećeni sigurno u ovako dobro ukomponovanoj kombinaciji. Treba biti slobodan i poigrati se ovim dvema suprotnim bojama. Životinjski print i pruge, veoma egzotično!

zanimljive kombinacije

sik kombinacija

Pariz look

Izgled avangardne parižanke se može postići kombinovanjem autentičnih, ženstvenih  i elegantnih komada. Francuskinje su prepoznatljive upravo po tome. Slobodan izraz ali ženstvenost je dominantna u modnom izražavanju.

zanimljive kombinacije

zivlje boje

NY street style, elegancija sa ulica Velike Jabuke

Nepogrešiv dečački izgled, koji može da bude obojen i dozom ženstvenosti uz izbor odgovarajućih cipela. Ova kombinacija je jednako efektna i uz ravne cipele, čuvene oksfordice, čak bi možda i ceo utisak bio jači, tj. upečatljiviji.

zanimljive kombinacije

NY street style

Savršeno prosto

U čast dočekivanja proleća ili praćenja jeseni. Kombinacija koja pogoduje početku ili kraju zime. Romantično, lepršavo i nadasve zanimljivo. Savršeno komponovanje boja, stilova i tekstura. Uz sve to i fenomenalno odabrana frizura. Čista desetka.

zanimljive kombinacije

savrseno zanimljive kombinacije