Search for content, post, videos

OPI lakovi – vrhunski kvalitet za negu vaših noktiju

opi lakovi

OPI lakovi američkog brenda postoje na tržištu od 1981. godine i za novu sezonu jesen/zima 2016. godine su pripremili kolekciju New Orleans. Inspiraciju su pronašli u ovom živopisnom gradu jugozapadnog dela američkog kontinenta. Kao izvor im je poslužila kuhinja New Orleans-a, koja obiluje bojama, mirisima i ukusima.

Nova kolekcija sadrži 12 nijansi trendi kremaste strukture. Savršena ljubičasta boja borovnice, zavodljiva boja breskve, posebna vrela crvena boja paprike i zelena nijansa boje korijandera osvajaju – i svojim kvalitetom ispunjavaju očekivanja.

opi new orleans kolekcija

opi lakovi new orleans kolekcija

OPI je poznat i van granica američkog kontinenta zbog širokog spektra boja. Postojanost i kvalitet laka opravdavaju njegovu cenu. U zavisnosti od boje i nijanse koju odaberete jedan, najviše dva sloja laka su dovoljna. Ono što je OPI zadržalo u većini salona za manikir i pedikir jeste gustina laka koja ostaje ista i nakon otvaranja. Trajanje jedne bočice, ukoliko se koristi u kućnim uslovima, je i do dve godine.

OPI lakovi mogu da se kupe u mini pakovanju, a postoje i setovi koji sadrže nekoliko boja u sebi. Četkica je sledeća prednost ovog laka za nokte, jer je veoma široka i omogućava u jednom potezu premazivanje celog nokta.

Ovaj američki brend je pored dekorativnih lakova kreirao i specijalni tretman za negu noktiju.

OPI start to Finish je tretman 3 in 1 koji služi kao nega, baza i učvršćivač za lak. Na tržištu postoje dve verzije ovog proizvoda, sa i bez formaldehida. Ukoliko se odlučite za onu sa formaldehidom važno je da kožu oko noktiju redovno hidrirate.

Korisnici kao prednost OPI lakova navode i to što se izuzetno brzo suši, što je veoma važno ukoliko imate manjak vremena.

OPI lakove za nokte možete kupiti u objektima koji su njihovi generalni zastupnici, Prima apoteke Beograd .