KVIZ: Na kakvo “startovanje” padate

0
118
KVIZ: Na kakvo
startovanje padate
geometrijski oblici

Odaberite jedan od geometrijskih oblika (kvadrat, trougao, romb, krug ili trapez) i proverite čime vas osvaja muškarac, tj. na kakvo startovanje padate.

Kvadrat

To je muškarac koji ne puši, pre svega, jer vam je miris dima od cigarete krajnje neprihvatljiv, uključen je u najnovije tokove o hrani, vežbama, zdravom životu i već u trećoj rečenici glorifikuje taj lifestyle, vas ohrabruje da krenete istim putem jer imate tako sjajan potencijal. Primećuje koliko ste negovani, to jako ceni kod žena, a da stvari ne bi bile baš do kraja tako uglađene, predstavlja vam i segment svoje mračne strane. On je voajer i egzibicionista i rado bi vam pokazao i taj deo sveta.

Trougao

Ah ta romansa, kada vas je video prvi put u životu i prišao vam, već je imao za vas spreman cvet u ruci, koji je “maznuo” iz vaze kafića ali nema veze. Pojave u vidu viteza sa sjajnim oklopom vama totalno pomućuju razum tako da ste spremni da potpišete za večnost sa njim zbog samo jednog gesta, ili bar da tu jednu noć provedete kao princeza. Ako se ne javi nakon noći pune vatrometa nećete se razočarati jer znate da princ samo što nije stigao.

Romb

Sigurno se stalno pitate zašto vam iza leđa pričaju da ste sponzoruša, toliko puta su te glasine dolazile do vas. Pa vama prilaze samo uspešni i ostvareni muškarci, niste vi krivi što ste dominantni i što vaša pojava asocira mušku populaciju na statusni simbol. Vas svakako obara s’ nogu njegova interesantna priča i pozitivan stav prema životu jer ne podnosite kukanje i odsustvo borbenosti, ne razumete one koji se jednostavno prepuste okolnostima.

Krug

On je tako zgodan, snimili ste bar još deset žena u klubu koje ga pohotno gledaju i to vas već čini prilično zainteresovanom. Prilazi baš vama od svekolike konkurencije, a nije da se niste trudili da vas primeti, i počinje da vam šapuće ovlaš dodirujući vam ušnu školjku. O sadržaju njegovog izlaganja odavno nemate pojma, on ne samo da super izgleda već ima i tako seksi glas! Ima samopuzdanje bez dileme, a da li ima poštene namere o tome ćete razmišljati sutra.

Trapez

Vi se najviše krećete po društvenim mrežama, tako da frajer koji vas obara s’ nogu najčešće i sam biva haker. Totalno vas “loži” njegov smisao za humor, papreni sajber seks a nadasve sposobnost da provali šifre na mejlovima u svom komšiluku. Imate toliko toga zajedničkog, presrećni ste, možda nekad i napustite svoju sobu i odete da lično upoznate svog dečka, bez žurbe svakako.