Kako smuvati devojku koja ti se svidja?

0
52

Koliko si se puta zapitao kako smuvati devojku, nisi znao kako da joj pridješ, šta da joj kažeš? U nastvku  teksta ćeš naučiti 5 ključnih stvari koje moraš da znaš.

Samopouzdanje

Jako je važno da pre svega radiš na sebi, svom samopouzdanju, da se dobro osećaš iznutra. Kada se dobro osećaš sam sa sobom  takvu češ energiju slati. Devojka prvo gleda kako se ti osećaš, pa tek onda šta ćeš da kažeš. Mnogi momci koji se zapitaju kako smuvati devojku prvo treba da što treba da rade je rad na samopouzdanju.

Privlačnost

Da bi te devojka uopšte vrednovala, potrebno je da joj budeš privlačan. Treba da naučiš koje su to stvari koje utiču na to da budeš privlačan muškarac. Ukoliko joj nisi privlačan muškarac ona neće obratiti pažnju na tebe, nećeš imati uticaj na nju, neće ni želeti da se poveže sa tobom, a ti ćeš sedeti sam kući i stalno razmišljati o tome kako smuvati devojku.

Povezanost

Kako napreduješ sa devojkama, sve će te više drugara pitati kako smuvati devojku, a ti ćeš znati da im pomogneš. Ono što je jako važno je da znaš i da se povežeš sa njom, pogotovo na duže staze, i ako želiš ozbiljniji odnos. Ako znaš da se povežeš sa njom, ali joj nisi seksualno privlačan, videće te samo kao jako dobrog drugara. Ako si joj privlačan ali niste dovoljno povezani, često se neće osećati dovoljno sigurno pored tebe, i vaš odnos traje onoliko dugo koliko traje inicijalna strast.

Seksualizacija