Search for content, post, videos

Oproštajno pismo kojim je jedan muškarac želeo da testira svoju ženu

jedan covek i jedna zena

Jedan muškarac je odlučio da proveri da li ga njegova žena voli i napisao joj je oproštajno pismo, u kojem je, navodno, ostavlja. Stavio je pismo na sto i  sakrio se ispod kreveta, iščekujući ženu.

jedan covek i jedna zena

jedan covek i jedna zena

Razumeo je da postupa malo glupo i detinjasto, ali morao je znati šta njegova žena oseća prema njemu. Nadao se da će videti njeno iznenađeno lice, zamišljao kako plače, i sva usplahirena, zove prijatelje…

Mali Princ i citati koji će vam promeniti pogled na svet

Napokon, kada se njegova žena vratila kući, pronašla je pismo i pročitala ga. Uzela je hemijsku i počela po pismu  nesto da piše.

Nakon toga, presvukla se pevušeći neku veselu pesmicu. Lagano je plesala u njenom ritmu. Pre bi se reklo da je bila srećna, a ne uznemirena i žalosna.

Muž je bio šokiran. Sledilo je još nešto gore.

Žena je uzela telefon i okrenula broj:

– Ćao dragi. Spremna sam, dolazim uskoro. Što se tiče ove budale, napokon sam ga se rešila, otišao je. I kako sam se mogla udati za njega uopšte? Žao mi je što se nismo ranije sreli. Evo me, stižem.

Prekinula je vezu i izašla iz stana.

Muž je čuo kako su se zatvorila ulazna vrata  – otišla je. Razočaran, frustriran, sa suzama u očima, izvukao se ispod kreveta, uzeo pismo da vidi šta je napisala.

Kroz suze je pročitao: „Vidim tvoje noge kako vire ispod kreveta. Otišla sam u prodavnicu po hleb.“

Izvor:Mislipozitivno