Famozni 5. Septembar zanimljivosti na nebu posebno za osebe u znaku Ribe i Device

0
94
Famozni 5. Septembar zanimljivosti na nebu posebno za osebe u znaku Ribe i Device
5. Septembar
5. Septembar
Izvor: thewallpaper.co

Famozni 5. Septembar…

Tog dana Sunce će biti u znaku Device i napraviće direktnu opoziciju sa Neptunom. Moguće je da imamo manjak energije posebno Ribe i Device…Dolazi do osećaja da manje vredimo i da smo zbunjeni… ali zbog direktnog Merkura dobro je sačekati i ne žuriti i to važi za promenljive : Device, Ribe, Strelčeve i Blizance.
.Sunce u Devici pita Neptuna u Ribama da li veruje u snove i postoji li magija ? …Postoje li čuda? Ovo je odličan aspekt za one koji vole da beže u svoj svet i budu sami sa sobom… najbolje je pobeći u sferu umetnosti i sve sto ima veze sa tim svetom. Takodje je dobro da se bavite meditacijom posebno ko je u podznaku Ovan, Vaga..
Ovaj aspekt pogoduje onima koji.se bave umetnošću.

Tog 5. Septembra i Merkur u Lavu kreće direktno i slavimo ga svi…jer retro Merkur je sve nas poremetio…vratio razne ljude i događaje iz prošlosti i stvorio mnogo komplikacija u odnosima.

Merkur kreće i raščišćava i ostavlja red i postavlja nove standarde. 10.Septembra će preći ponovo u Devicu gde je do nedavno boravio….i pokreće jos više red i rad.
Krenuće sve ono što je stalo i proći će nas potreba da se na nešto vraćamo, da obnavljamo. Bićemo lakši sebi i drugima. Ovnovi rešavaju posao, Bikovi rešavaju porodicne odnose, Blizanci potpisuju bitne papire, Rakovi će se okrenuti sebi, Lavovi prave novčane planove, Device su svoji na svome. Vagama je potrebna podrška a Škorpije ce započeti nešto novo dok ce Strelcevi imati dobru zabavu. Jarčevima raste ugled a Vodolije dobijaju iznenadnu ponudu a jedino Ribe će se osećati iscrpljeno.
05.tog ovog meseca Mars ulazi u znak Device. I postaje praktican….

Praktičan Mars…
05.Septembar 11:34: Mars ulazi u znak Device …energija se kanališe kroz početke nove i svi smo.na nogama… Sa ovom energijom bićemo uslužniji, spremni da pružimo neku uslugu…posebno Rakovi i Ribe. Ali mnogi bi mogli da postanu kritičari…i to Device i Strelčevi ce kritikovati druge. Tvrdoglavost je ponekad osobina ove energije Marsa. Teško će vas neko iznervirati ili izvesti iz takta… ovo najvise vazi za Ribe i Blizance..Ipak ovde nema agresivnosti. Briga za zdravlje ce biti izražena i briga o sopstvenom zdravlju ali i o zdravlju onih najbližih… obratiti pažnju na organe za varenje i zeludac..

Oni koji na to najviše treba da obrate kao paznju jesu rodjeni u drugoj dekadi Device, Ribe i Blizanaca. Od 5.Septembra Mars koji zeli da deluje on ce poceti da radi i dobro je 5.9 zapoceti posao …bilo sta zapoceti…. Želeće i da popravi sve što se popraviti moze…Ako je u 1 kuci, vi popravljate sebe, drugo polje donosi pare, u trece donosi dobre kontskte, u 4. kuću – dom, porodica, možda je idealno vreme za cišćenje tavana, podruma, ostave i to svi zajedno (porodica), ako prolazi kroz 5 kuću, vreme za decu a 6. kuća donosi ciscenje odnosa na poslu. U 7 polju daje sređivanje odnosa u braku a 8. kuća je podrška drugih.

Unutar 9 kuće daje putovanje a u 10 polju daje razrešavanje na poslu. Kada je u 11 kuci daje pravljenje reda među prijateljima…a u 12 polju kad prolazi Mars daće aktivno bavljenje sobom.
Mars će boraviti u Devici do 22.Oktobra
06.Septembra imamo pun Mesec u Ribama. To je 13 stepen…osvetlice nesto i otkrice ono.sto nikome niste otkrili i pazljivo sa tajnama tih dana.Hoćete li doći do nekog saznanja, neke spoznaje ili ćete se skroz pogubiti zavisi od vas i od vaseg znaka…dobro je za Rakove i Škorpije, a promenljivi znaci ce biti uznemireni…
Dobro je pratiti intuiciju . Setite se sve je u ravnoteži. Prosto ne birajte stranu, već neka bude i jedno i drugo, koliko je to moguće izvesti naravno.
Najvaznije :

Obratiti pažnju na dogadjaje i ljude i odluke koje donosite od 5. do 8.septembra jer Pun Mesec je kulminacija i mogućnost ispunjenja i završetka onog što je započeto Mladim Mesecom u Lavu 21.Avgusta…. koji nije bio običan Mlad Mesec već smo imali i totalno pomracenje…

Ovnovi i Lavovi ce biti odlučni sta ce uraditi posle 8.9 a Vage i Vodolije ce krenuti u neke nove poslove i nove ljubavi… Ribe ce biti vrlo razdražljive ali i posle 8. donose lične odluke koje su vrlo radikalne a Jarčevi, Bikovi i Škorpije u poslovima. Strelac i Blizanac će sebe sačuvati od razočarenja.

Sve u svemu, petog Septembra imamo zanimljive događaje …Nove znakove pored puta..