Sreća vreba Vage već u februaru, Škorpije će morati da se strpe… Svi znakovi i njihova srećna razdoblja u 2017.!

0
93
Sreća vreba Vage već u februaru
znakovi
ne brini i samo budi srecan

Planete koje u horoskopu donose najviše sreće su Jupiter i Venera. Svi će znakovi osetiti njihov uticaj i imati svoja najsrećnija razdoblja u 2017. godini.

OVAN

Izvući ćete se iz svake nevolje, hrabro se suočavati s izazovima i suprotstavljati se jačima od sebe. Sposobnost življenja života punog avantura i novih iskustava učiniće vam ovu godinu posebnijom od prethodne. Pregršt uzbudljivih trenutaka očekuje vas na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će vam omogućiti da privučete naklonosti drugih. U godini ste kad bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmeh i zadovoljstvo biće vam najveća nagrada. Postaćete nesebični i velikodušni pa ćete poput magneta privlačiti druge ljude. S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio. Najsrećnija razdoblja u godini: 3. 2. – 3. 3. Mogli biste se zaljubiti snažno i strastveno, ostvariti finansijske dobitke, uživati u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana. 28. 4. – 6. 6. Venera je u vašem znaku i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vreme u kojem možete kapitalizovati svoje znanje i poslovne veštine.

BIK

Iako ste poznati po tome što vam za sreću nije potrebno puno, i ukusno jelo dovoljno vam je za uživanje, u ovoj godini ispunjenje pronalazite u mnogo krupnijim životnim iskoracima. Svaki izlazak iz zone sigurnosti biće za vas pobeda nad strahom i nesigurnostima. Usudite li se da činite stvari koje nikad pre niste umesto da se držite za sigurne i proverene obrasce, počećete više da uživate u životu, a i osnažićete osećaj vlastite vrednosti. Sreću ćete pronaći u promeni posla, zdravom načinu života, kućnom ljubimcu, redovnom vežbanju, gubitku telesne težine, estetskim zahvatima koji vam omogućuju da postanete zadovoljniji svojim izgledom… A tokom jeseni promeniće vas pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu. Najsrećnija razdoblja u godini: 6. 6. – 4. 7. Pokloni, priznanja i pažnja koju ćete primati od bližnjih, vera u vlastite mogućnosti i osećaj da ste voljeni ulepšaće vam ove dane. 7. 11. – 22. 11. Promene vas vode u bolji život. Spoj Venere i Jupitera u znaku Škorpije znak je osećajnog blagostanja, bogatstva i srećnih trenutaka udvoje.

BLIZANCI

Pozitivne vibracije Jupitera do 10. oktobra povezivaće vas sa zanimljivim osobama i ubacivati u događaje zbog kojih će vaš optimizam biti u stalnom porastu. Sad ste zaigrani, veseli, više ćete uživati u izlascima, ostvariti i neka nova prijateljstva. Imaćete utisak kao da vam je napokon krenulo u životu, što će izbrisati gorčinu prouzrokovanu nekim lošim iskustvima iz prošlosti. Neki će biti srećni zbog ostvarenja nove ljubavne veze, neki zbog uspeha najmlađih članova porodice i ostvarenja kroz roditeljsku ulogu, dok će drugi pronaći ispunjenje u nekom hobiju, čestim flertovima, ali i poboljšanju prilika na poslovnom i finansijskom planu. U svakom slučaju, ovo je vaša srećna godina. Živite je punim plućima i verujte u uspeh! Najsrećnija razdoblja u godini: 6. 6. – 20. 6. Plodno razdoblje za poslovno dokazivanje i profesionalno usavršavanje. Novi poslovi uvećaće vaša mesečna primanja. 6. 7. – 30. 7. Venera u vašem znaku naglasiće vašu privlačnost, neposrednost i pomoći vam u ostvarenju ljubavnih i finansijskih planova.

RAK

Ako vas išta može učiniti srećnom osobom, onda je to ljubav, osećaj da ste voljeni i da volite bez straha od bola i gubitka. A posebno dirljive doživljaje proživećete u svom najintimnijem okruženju, u blizini osoba koje dugo poznajete i s kojima delite sve što imate. Vaš dom postaje mesto na kojem pronalazite podršku bližnjih, mesto na kojem uživate u zagrljaju voljene osobe, u kojem osećate sreću dok gledate svoje dete kako raste i napreduje. Od 10. oktobra pa tokom cele 2017. godine uz podršku Jupitera postajete delotvorniji u ostvarenju ciljeva i počinjete istinski da uživate u nekim događajima koji su napokon tu, u vašem životu, a na koje ste toliko dugo čekali. Usamljene će usrećiti nova ljubavna priča, a uporne i mogući dobitak od igara na sreću. Najsrećnija razdoblja u godini: 31. 7. – 25. 8. Da je život pun neočekivanih iznenađenja i da nikad ne znate šta vam sutra može doneti, shvatićete u ovom za vas uzbudljivom razdoblju. 9. 12. – 31. 12. Od strasti i ljubavi zatitraće svaka ćelija u vašem telu. Na putu ste velikih ostvarenja, krećite se odvažno i verujte u sebe!

LAV

Neočekivani susret na ulici, poruke i pozivi u kasnim noćnim satima, kraća putovanja i izleti u prirodu, samo su neki događaji koji će tokom ove godine ubrzavati otkucaje vašeg srca. Zadovoljstvo pronalazite i u dugim šetnjama, čitanju, kursevima i edukacijama, u saradnji s bliskim rođacima i komšijama. Ovo je godina u kojoj možete usavršiti svoje veštine komuniciranja, početi da učite strani jezik pa uz pomoć šarma i duhovitosti doći do osoba koje će vam biti od velike koristi u ostvarenju ciljeva. Dobijete li za rođendanski poklon novi mobilni ili se odlučite za kupovinu novog automobila, za vas stižu nove porcije užitka. Za osećaj sreće neophodno je važna aktivnost, promene, kretanje i spremnost na nove inicijative. Najsrećnija razdoblja u godini: 6. 7. – 24. 7. Merkur u vašem znaku podstiče vas na veću poslovnu aktivnost, donoseći vam prilike za veću zaradu i jačanje samopouzdanja kroz posao. 26. 8. – 9. 9. Magnetski ste privlačni. Usrećiće vas naklonost osoba suprotnog pola, a najviše druženje s jednom, za vas posebnom osobom.

DEVICA

Tokom ove godine pruža vam se prilika da pobedite svoj perfekcionizam, koji vas silno udaljuje od sreće. Činite najbolje što znate, težite stalnom usavršavanju, ali zadovoljstvo ostvarenim i onim što trenutno imate donosi ono što nazivamo osećajem zadovoljstva, sreće i ispunjenosti. Potrudite li se u ostvarenju poslovnih ciljeva, sigurno je da će vas tokom jeseni oduševiti stanje na vašem tekućem računu. Kad je ljubav u pitanju, uspevate da prestanete da žudite za onim što ne možete imati i pronalazite mir sa samim sobom, a novo poznanstvo koje će se dogoditi u drugom delu godine probudiće u vama uspavana osećanja i približiti vas stanju ushićenosti. Napokon ste spremni da pustite prošlost i krenete u nove životne pobede. Najsrećnija razdoblja u godini: 13. 1. – 31. 1. Možete više uživati u opuštenosti, osećaju mira, blizini onih koje volite. Društveni život izvor je uzbudljivih osećajnih dogodovština. 19. 9. – 6. 10. Samcima se pruža prilika za ulazak u novu vezu. Strast će biti jača od razuma. Nemojte se preplašiti od gubitka kontrole nego uživajte!

VAGA

Sreća će u ovoj godini biti vaša najbolja prijateljica i verni saveznik u ispunjenju dugogodišnjih želja. Budite uporni, aktivni, trudite se da ostvarite svoje ciljeve, i pritom imajte na umu – nagrada neće izostati! Očekuju vas priznanja, nagrade, napredovanja na poslu, prilike koje ne smete propustiti. Očaravajući osmeh na vašem licu biće neodoljivo privlačan osobama koje će se naći u vašoj blizini. Svoj život možete obogatiti novim poznanstvima, jednim uzbudljivim putovanjem u inostranstvo, selidbom ili novim poslovnim projektom. Lako je moguće da uđete u brak, postanete roditelj ili započnete novu vezu. Sreća kao da vreba na vas, zato nemojte pokleknuti u teškim trenucima, znajte da ste jači od svih problema! Za vas je ovo godina velikih ostvarenja! Najsrećnija razdoblja u godini: 4. 2. – 16. 2. Venera i Mars u znaku Ovna zapaliće iskru strasti. Jako ćete se zagrejati za jednu osobu i to će vam podići životnu energiju. 14. 10. – 6. 11. Okruženi ste lepotom, svesni ste vlastite privlačnosti, s lakoćom dolazite do ciljeva i znate da vas ona posebna osoba u vašem životu voli.

ŠKORPIJA

Vaša potraga za srećom biće zapravo potraga za samim sobom, za upoznavanjem sebe i isceljivanjem nekih problema iz prošlosti. Što ćete biti odlučniji u nameri da prekinete vezu s nekim odnosima i situacijama iz neposredne prošlosti, a koji u vama izazivaju osećaj teskobe i nemira, sigurno je da će vaši dani u predstojećoj godini biti ispunjeni pozitivnim događanjima. S pozicijom Jupitera iza vaših leđa sve do oktobra kao da će vas čuvati anđeli. Uvek ćete pronaći izlazi iz problema, a kad pomislite da ste nešto izgubili ili doživeli poraz, okolnosti će se neočekivano preokrenuti u vašu korist i odvesti vas na put uspeha. Nakon oktobra Jupiter će ući u vaš znak i budite uvereni da će vas sreća pronaći. Najsrećnija razdoblja u godini: 17. 10. – 4. 11. Merkur u vašem znaku omogućuje vam poslovni proboj. Ako niste verovali da je moguće, u ovom ćete se razdoblju uveriti u suprotno. 9. 12. – 31. 12. Sprega Marsa i Jupitera donosi veliku aktivnost koja će rezultirati novim poslovnim i ljubavnim pobedama.

STRELAC

Život ponekad može biti grub i težak, ali vaš urođeni optimizam i volja za životom neće vam dopustiti da pokleknete pred izazovima. Zadovoljstvo i pozitivne prilike pronalazite u društvu prijatelja i osoba s kojima delite ista interesovanja. Odlučite li da se uključite u rad nekog udruženja ili organizacije, da se povežete s ljudima od kojih možete nešto naučiti i dobiti, sigurno je da će vaš život dobiti na kvalitetu. Neki odnosi i osobe odlaze iz vašeg života i pustite ih. Tako ćete stvoriti prostor za nove i perspektivnije prilike koje će vam omogućiti dobitke na svim poljima. Zadovoljstvo pronalazite u deljenju svojih interesovanja s drugima, u ostvarenju dugoročnih ambicija koje će utrti put za ostvarenja koja vam tek predstoje. Najsrećnija razdoblja u godini: 1. 2. – 10. 2. Venera i Mars zapaliće ljubavni žar, odvesti vas u zagrljaj osobe koja će vas očarati svojom snagom i preduzetničkom energijom. 1. 12. – 24. 12. Neko poseban pronaći će put do vašeg srca. Venera u vašem znaku simbol je osećajnih blagoslova i velike ljubavne sreće.

JARAC

Pragmatični i realni kakvi jeste, sreća je za vas ostvarenje konkretnih životnih ciljeva. Ne zanosite se bajkama i iluzijama, gledate stvarnost u oči i zadovoljstvo pronalazite u poslovnim uspesima, porodičnom skladu, u druženju s nekolicinom ljudi u koje imate bezgranično poverenje. Odlučite li ove godine da malo otpustite ručnu kočnicu i uđete u neke neizvesne i pomalo rizične ljubavne ili poslovne poduhvate, iznenadićete sami sebe, a ono što ćete postići i doživeti premašiće vaša očekivanja. Od jeseni Jupiter vas usmerava na ostvarenje novih prijateljskih odnosa. Neke osobe biće vam velika podrška u ostvarenju planova, što će vas ispuniti osećajem sreće i pokazati vam koliko ste uistinu cenjeni i voljeni. Najsrećnija razdoblja u godini: 1. 1. – 27. 1. Ovo je vrlo značajno razdoblje za vas i vaš lični proboj. Sreća pristiže kroz zbližavanje s jednom osobom iz vaše prošlosti. 14. 12. – 31. 12. Mnogo ste mirniji, snažniji i odvažni u ostvarenju svojih namera. Imate veliku podršku bliskih osoba i ljudi koji veruju u vas.

VODOLIJA

Česta putovanja i nova poznanstva s ljudima koji žive udaljeno od vas, širiće vaše životne poglede na svet, pokazaće vam kako je moguće i ono što ste smatrali neostvarivim. Ovo je vaša srećna godina, zašto ne biste iz nje izvukli maksimum? Usudite se da potražite posao u inostranstvu, ulažite u svoje znanje, dopustite nekim ljudima potpuno različitima od vas da uđu u vaš život, sad možete pronaći bogatstvo, sreću i obilje izvan vaših uobičajenih životnih okvira. Pozitivnim mislima kreiraćete pozitivnu stvarnost, shvatićete da se sreća ne krije samo u materijalnim dostignućima nego i u duhovnoj obnovi koja vas vodi slobodi i oslobođenju od svega što vas sputava. Istražujte, učite, revidirajte svoje uverenja – to je vaš put prema dugotrajnom osećaju sreće. Najsrećnija razdoblja u godini: 12. 2. – 28. 2. Samo nebo vam je granica. Uverljivi ste, samouvereni, vrlo konkretni u onome što želite postići. Uspeh kuca na vaša vrata, otvorite ih! 1. 10. – 17. 10. Trud koji ste u poslednjih godinu dana ulagali u određeno područje života konačno će se isplatiti. Proslavite svoj uspeh!

RIBE

Za vas je sreća bliskost i povezanost s osobama koje volite i ništa vas više ne može odobrovoljiti od spoznaje da ste voljeni i zaštićeni. Pozitivne promene možete očekivati na polju nasledstva, imovine i novca drugih ljudi. Neptun u vašem znaku već duže vreme izoštrava vašu intuiciju i naglašava kreativnost. Bavljenje muzikom, filmom, plesom, fotografijom ili nekom drugom vrstom umetnosti osnažuje vašu životnu strast i osećaj radosti. Krenete li putem ličnog razvoja i duhovnosti vaš će život doživeti neverovatnu transformaciju. Sreća više nije nešto daleko i nedostižno, ona postaje vaš saveznik. U drugoj polovini godine oslobodićete se nekih tereta, napokon disati punim plućima i shvatiti da ste nadomak ostvarenja jednog sna. Najsrećnija razdoblja u godini: 12. 1. – 31. 1. Sad se možete izboriti za bolje poslovne i ljubavne pozicije i biti ponosni na sebe što ste uspeli uprkos svim poteškoćama! 1. 2. – 10. 2. Produktivni ste, svesni svoje vrednosti i s više lakoće dolazite do zacrtanih ciljeva. Sreća vas prati u finansijskim poslovima.

Izvor: Besnopile.rs