Search for content, post, videos

Alfa žene ante portas – dragi muškarci držite se, polećemo!

alfa zena
alfa zena

alfa zena

Neki muškarci vole submisivne, povučene, nežne i brižne žene, i to je, razume se – sasvim u redu. S druge strane žene sve češće bivaju jače, žele ravnopravnost i partnerski odnos u vezi. Dakle za Alfa žene, prepoznaće se same, potreban je poseban tip muškarca. Zahtevne ste i prilično naporne u odnosu. Vi koji mislite da volite Alfa žene nemojte posle da kažete da niste bili upozoreni! Pre nego što se upustite u odnos sa gospođicom nezavisnom znajte sledeće:

1.Ona će vas izazivati (na megdan)

Ne samo da će da vas izaziva na debatu oko velikih i važnih stvari, već će vas primoravati i na ulazak u raspravu o nijansi zelene boje teniske loptice. Dakle biće zagarantovano naporna dok ne istera svoj i najbanalniji stav praktično ni o čemu.

Savet: Izazivajte i vi nju. Možda joj nekad i dosadi pa vas na kratko ostavi na miru.

2.Njoj ne treba muškarac kako bi ostvarila svoje ciljeve

Ako ste muškarac koji mora da učestvuje u svakom segmentu života svoje partnerke, bežite glavom bez obzira. Njoj je potreban prostor u kome sama deluje i gde sama ostvaruje svoje zamisli. Ono što je dobro u svemu ovome je da ćete i vi kao muškarac moći da se oslonite ponekad na nju. Pritisak svakodnevnog života biće podeljen. Ona Tebe ne treba, Ona te želi – u prevodu.

3.Biće veoma otvorena i iskrena

Alfa žene retko kad manipulišu u ljubavi. Otvorene su i iskrene, jer im je jako važan “ferplej” odnos. Isti takav tretman, dakle, očekuju i od Vas. Neće vas lagati jer se ne plaši posledica, samosvesna je i očekuje razumevanje a ne “oproštaj grehova”.

4.Alfa žena je jaka na delima, ne samo na rečima!

Odlučna je i zaista želi da postigne uspeh. Njena determinisanost može da uplaši i otera muškarca. Najčešće je toga svesna, ali ne odustaje od svog principa. Neće kenjkati i tražiti da uradite stvari umesto nje. Bez dileme je žena od akcije.

5.Nije naročito romantična

Sladunjave poruke, cveće ili čokolada u njoj će izazvati blagu ironiju. U najboljem slučaju. Na kraju možda ipak popusti i iskreno se obraduje tako nečemu. No, to ne kupuje srce ove moćne žene. Za nju je ljubav nešto sasvim drugo – intelektualna kompatibilnost i uvek sveže teme. Kliše i dosada su nešto što će vrlo brzo eliminisati iz svog života.

6.Zaista je nije lako voleti

Možda u početku može jako da vam se svidi tako otvoren i iskren odnos, ali stvari znaju da budu veoma komlikovane. Ako oseti da joj je sloboda ugrožena u vezi, počeće psihički da ugrožava svog partnera. Može da ide toliko daleko, da Vas prosto natera da poželite da pritisnete dugme DELETE. “Krvi će vam se napiti” – to bi bilo najpreciznije objašnjenje.

7.Ta žena je definitivno vredna vašeg truda

Sigurno će vas često baciti u rebus oko samopouzdanja i da li ima smisla boriti se za nju. Ima. Za one muškarce koji su spremni da nauče puno toga o sebi. Koji žele da dopuste ženi da ih promeni na bolje. Ona će vas naterati da se preispitujete i tražite najbolje rešenje za sebe. Izazivaće vas da tonete i nađete način da izronite ponovo. Pomoći će vam da postignete uspeh, jer je i sama determinisana da bude broj jedan. Pored Alfa žene ćete sigurno naučiti puno o sebi. Ona može da bude često nepodnošljiva, ali jedno je sigurno – s njom nema dosade u životu!