Search for content, post, videos

5 zabluda zbog kojih ste još uvek single

Pet zabluda zbog kojih ste još uvek single – zvuče kao kliše dok se zaista ne zadubimo u tu tematiku.

Sede pet drugarica u kafiću, smeju se i razgovaraju o muškarcima. Pričaju o susretima sa muškarcima koje su imale i koji će se desiti. Pao je tu i po neki pogled sa mušarcima koji su se tu našli, ali ništa više osim toga. Svih pet su same, ovo su njihovi razlozi zašto biraju da su same!

„Ne, ne bih podnela muškaraca kraj sebe 24/7 bojim se da bih morala da se PROMENIM“

Strah da će nas partner promeniti, potpuno je iracionalan. Zaljubljene osobe, u svom životu prave mesto za svog partnera, ljubav a potreba za bliskošću navodi ih a to. Dolazi do promena naravno ali onih željenih. Uostalom, svi mi se menjamo nepresano, bili svesni toga ili ne. Vi niste ona osoba koja se bila pre godinu dana. Ako kojim slučajem jeste, ako je sve isto u vašem životu kao i pre godinu dana, znači da vodite jedan jako dosadan život. Dozvolite sebi da vas ljubav promeni! Čega ste spremni da odreknete sada i odmah? Razmislite malo! Neka to bude, strah od promene, njega se odrecite i hrabro zakoračite u novi svet, svet ljubavi!

„ Ma da, pa da i ovaj bude gospodin Pogrešani, neka hvala“

Najveći strah koji se u 60% slučaja obistini je strah od pogrešnog izbora. Razlog je često čvrst stav, uverenja i potrebe koje su ispred srca. Možda da sebe upitate zašto uvek nalazite pogrešne muškarce? Predlažem vam da se zabavite vežbom asocijacije. Ko riskira taj profitira!!! Šta je strašno ako shvatite da je i on pogrešan, Šta očekujete, kakvu kaznu? Ko će vas kriviti? Ali ako više ne želite da pravite „ pogrešne izbore“ – neko ih zove lekcijama, onda imate mogućnost da same sagledate svoje greške i da iz toga naučite, ili da se prijavite na SMART DATE-offline upoznavanje!

5 razloga zašto ste još uvek single

„ Hahaha pa za mene ne postoji pravi, zato ga i ne tražim!“

Možda je to istina, možda nije. Ali istina je da ste vi negde već predali, zbog iracionalnog straha. Našli ste šarmantan izgovor, biti duhovita. Odličan način da sakrijete istinu zbog koje kada ste sami palčete a pred drugima se smejete. Činjenica je da na planeti žive oko 7 milijardi ljudi, a vi ste sami, do vas je!!! Koliko je 1% od milijarde?Izračunali ste? Ok, a koliko je 0,5% nemojte mi reći da ne postoji muškarac za vas! Prestanite sa sarkazom i krenite u akciju, počnite da ga tražite. Uslov je da znate koga tražite. U vodiču „ Kako naći idealnog emotivnog partnera“ možete korak po korak pročitati, popuniti i saznati ko je i kakav je vaš partner!

„ Neka hvala, dovoljna sam JA samoj sebi!“

Za šta ste sebi dovoljni?! Ovako govori osoba koja je ogočena na sebe i na svoje prošle izbore. To je osoba koja se ne smeje, to je osboa koja ućari po koji sex na svakih par meseci. Frustrirana je, njoj je ceo svet kriv, velik problem zadaje ljudima ako je na nekom rukovodećem položaju, jer nju niko nikako zadovoljiti ne može!!! Ipak nemojte kriviti takve osobe, ili ne daj Bože da ste se prepoznale. Kada se led straha otopi, kada proleće udje takva osoba procveta i svakoga sa osmehom gleda. Nisu te osobe takve rodjene, one su takve postale konstantnim povredjivanjima. “Dovoljna sam sama sebi”, ustvari je izgovor da još jednom ne budu povredjene. Taj preki pogled, zapravo je odbrana koja pravi Kineski zid kako bi se prilike držale po strani.

„Dovoljna sam samoj sebi“ je odlična zaštita ali i najveća prepreka da se upzna neko ko vas zaista zaslužuje. Vaša bol, mora da ode, došlo je vreme da sebi oprostite i krenete dalje. Osobama koje su vas povredjivale servirajte osvetu, vašu neopisivu i vidljivu radost!

„ Bojim se zaljubiću se, ne želim da izgubim pamet!”

Ovo ima veze sa genima. Kratka priča. Srela su se dva gena i napravila SUPERGEN. Zaljubljenost nije isto što i ljubav, ali nema ljubavi bez zaljubljenosti. Ta vaša kontrola mora da nestane. Nemate je vi samo po pitanju partnerskih odnosa, već i na mnogim drugim aspektima života. Zato iskoristite snagu kontrole za lepši i lakši život. Znam da vam je teško, kontrolisanje je izuzetno zamarajući posao. Supergen, najčešće nastaje kao velika zaljubljenost dvoje ljudi i to često budu sjajna deca. Tome zaljubljenost služi, kao biološka pojava. Mada, šta ako se zaljubite pa krenete da volite nekoga….. auuu, pa šta ako taj neko voli vas sto ili više, pa eto morate da živite srećno zajedno!!! Šta onda?! Kovanica ( novčić) ima dve strane, vi birate koju želite da gledate!

SMART DATE je offline program upoznavanja. Radi se individualno, na osnovu potreba pojedinaca. Član SMART DATE-a postaje se nakon informativnog razgovora. Procedura je krajnje jednostavna, putem mail-a. Neophodna je aktivna saradnja sa timom SMART DATE-a . Ne postoji online sparivanje, naš rad zasniva se na upoznavanju uživo, isključivo sa onim partnerima sa kojima ostavrujete preko 80% zajedničkih interesovanja.

Više informacija na:

smartdate.office@gmail.com

Smart date
uskoro: www.smartdate.rs