Search for content, post, videos

Police – praktičan način da organizujete životni prostor

Bilo da ste jedan od onih koji su besprekorno organizovani na svakom polju svog života, ili da se savršeno snalazite u svom stvaralačkom neredu, sigurno najviše volite kada su vam predmeti koje  svakodnevno upotrebljavate na dohvat ruke, vidljivi i dostupni.

Jedini način da zaista organizujete svaki kutak svog prostora predstavlja korišćenje praktičnih polica. Obične, viseće ili ugaone police čine da maksimalno iskoristite svaki deo prostora, čak i najmanji, i da stvari na njima budu savršeno organizovane.

Većina stvari koje se koriste baš svakoga dana, neke čak i više puta na dan, svima nama stoje uglavnom u kuhinji ili u kupatilu. U cilju velike uštede prostora i vremena i najboljeg mogućeg osećaja prilikom obavljanja svakodnevne rutine odlučujemo se za praktične police za kuhinju i adekvatne police za kupatilo jer oplemenjuju svaki prostor, istovremeno čineći ga savršeno organizovanim.

Ako su i vama potrebne nove viseće ili ugaone police, platnene, žičane ili prenosive police za cipele, pročitajte nastavak teksta.

Lepe, lake i praktične police za kupatilo

 

Nema kupatila u kome doslovno nema milion stvari, veliki broj potrebnih i manje potrebnih sitnica, koje upotrebljavamo svaki dan, a neke, kao što su četke za kosu, čak i po nekoliko puta. U velikim porodicama sa pet ili više članova, pogotovo ako žive u malom prostoru, police za kupatilo predstavljaju jedino rešenje da se izbegne haos i stvori funkcionalno i prijatno okruženje za život.

Najveću pozitivnu promenu u vaš toalet doneće višenamenske police za kupatilo, napravljene od specijalizovanog materijala koji je otporan na vlagu i koroziju, izdržljive, čvrste i u isto vreme nenametljive i elegantne. Ove police oblikom i dimenzijma prilagođene su za montažu iznad klozetske šolje ili veš mašine, što dodatno štedi prostor, a uputstvo za sklapanje i specifikacija delova olakšaće već jednostavnu montažu. Sastoji se od tri vertikalne police i bočnih držača što obezbeđuje odličnu organizaciju najvećeg broja toaletnih aksesoara.

Višenamenske ugaone police, izrađene od čvrstog i kvalitetnog materijala, pretvaraju u raj obično prazan i neiskorišćen ugao iznad kade. Sve što je potrebno za tuširanje, uz ovakve police za kupatilo, koje ne zauzimaju prostor, uvek će vam biti pregledno, sređeno i na dohvat ruke.

Da biste organizovali sitnice, češljeve, četke i aksesoare za kosu, probajte viseće platnene ili žičane police za kupatilo u nekoliko dezena koje možete prilagoditi enterijeru toaleta.

Praktične, jednostavno nezamenljive police za kuhinju

 

Žičane police za kuhinju, od kvalitetnih materijala, sastoje se od 3 ili 4 vertikalna sprata prema vašim potrebama i prostornim mogućnostima. Male dimenzije (36 x 31 x 78 cm i 32 x 27 x 66 cm ), lako sklapanje i rasklapanje, čine ih pogodnim svakoj nameni i svakom prostoru.

Police za kuhinju imaju četiri točkića, te ih je jednostavno premestiti i u najmanjim prostorijama. Ako izostavite montažu točkića, policu možete držati u radnom elementu i tako dodatno organizovati prostor ispod sudopere.

Višenamenske ugaone police možete koristiti i u kuhinji. Montirajte ih u ugao iznad sudopere, da bi organizovali sitnice koje koristite prilikom pranja sudova.

Neki domišljati i maštoviti savetuju da police za kuhinju sa točkićima celog leta koriste na svojoj terasi, kao police za cveće ili pomoćni stočić. Mogućnosti ima bezbroj ukoliko uključite svoju kreativnost.

Ne smemo izostaviti izuzetno praktične police za cipele koje unose red i harmoniju u vaš hodnik ili garderober. Na nju staje 16 pari obuće, ali i jakne, šeširi, ešarpe i torbe, pa će potpuno promeniti izgled prostorije.

Uštedećete silno vreme kada ne budete morali svakodnevno po kući da tražite potrebne predmete, a i bolje ćete se osećati u organizovanom životnom prostoru gde se sve nalazi na svom mestu i na dohvat ruke. Potražite ove praktične police u najbližoj robnoj kući jer su one savršen način za besprekorno organizovan prostor.