Search for content, post, videos

Kad žena napiše pismo ljubavnici svog muža

pismo ljubavnici

Žena iz Indije je otkrila da je muž vara te je odlučila da napiše pismo ljubavnici… Tačnije, objavu na svom fb profilu, pretpostavljajući da će na taj način poruka stići na pravu adresu. Pismo ljubavnici nije uvek pravi potez. Ponekad ga supruge čine iz očaja, besa, nemoći… Ova gospođa je, čini se, imala sasvim drugačije osećaje i namere.

pismo ljubavnici

“Draga Rošini, možda si iznenađena time što znam da imaš aferu sa mojim suprugom. Ne brini, sve ćeš razumeti kad prestaneš da budeš ljubavnica i postaneš supruga – započela je ona pismo, koje je objavaljeno u novinama Times of India.

Iako te nisam upoznala niti ti proveravala profile na društvenim mrežama, već znam kako bi mogla da izgledaš.

U ranim si dvadesetim, visoka, sa zavidnom figurom i izgledom poput dame u nevolji. Ili bi mogla biti štreberka u 30-im, sa “ne igraj se sa mnom” stavom. Ali to kako izgledaš teško da je bitno jer – primi ovaj savet od žene koja je videla sveta – nije sa tobom zbog izgleda. Tamo je jer mu je dosadno sa mnom i jer se zabavlja s tobom.

Trebalo mi je neko vreme da se pomirim s činjenicom da on želi da istražuje van okvira braka. Takođe, mislim da je i tebi zabavno sa njim. On je bogat i može biti šarmantan, kad to poželi. I potpuno se mogu poistovetiti sa osećajem koji budi u tebi kad te obasipa skupim poklonima. Obe se, sigurna sam, slažemo da je šarmer. Ali ono što si propustila da shvatiš jeste da je taj šarmer otac dvoje dece i već je u ranim pedesetima. Decu voli više nego što voli sebe. Isto tako, ja sam majka njegove dece i definitivno smo povezani zauvek, hteli mi to ili ne.

 Kad smo kod mama, reći ću ti nešto o njegovoj.

Iako ne živi s nama, ona je osoba kojoj se javlja svako jutro. Za tu njegovu naviku saznala sam tek kad smo se venčali. U braku smo više od 20 godina i još uvek mi nije lako da prihvatim da nisam jedina žena u njegovom životu. Sad, kad si nam se i ti priključila, treba da znaš da imaš tri druge žene sa kojima se moraš takmičiti – njegovu majku, njegovu ženu ženu i  njegovu ćerku.

Dobro došla u porodicu i samo da znaš – njegova majka me i dalje mrzi. Ali, ti osećaji su obostrani.

Ona mrzi svakoga ko voli njega, osim svojih unuka.

Kao što sam rekla, on je u ranim pedesetima i samo je pitanje vremena kad će godine početi da ga sustižu. Takođe sam sve sigurnija da će se pretvoriti u repliku svoje mame – u nezadovoljnog i čangrizavog starca, sa probavnim problemima. Zvuči odvratno, zar ne? Treba samo da upoznaš njegovu majku da bi shvatila u šta si se uvalila.

Što se tiče seksualnih aktivnosti, sigurna sam da je i tebi jasno koliko to može da potraje tako da ti o tome neću pisati.

S poštovanjem, žena tvog ljubavnika.”

Izvor: Srbija danas