Search for content, post, videos

Šta sve žena treba da radi da bi za svog princa bila uvek wow

ona nasla princa
sve za princa

super zena

Pre ulaska u brak, svaka žena je bila sigurna da je srela svog princa. One malo realnije su smatrale da su “upecale” svoju jaču polovinu ili srodnu dušu. Kako vreme u braku i vezi odmiče, dolazi do velikih promena u odnosu.

ON je sa skidanja zvezda sa neba prešao na “skidanje” filmova sa interneta. Saga osvajanja žene prerasla je u epohu daljinskog upravljača i ambasador ćebeta na kauču. Ne, nisu svi isti, neki od njih su našli milion načina da zabave sebe i što više vremena provode van kuće. Sasvim razumljivo, i žene bi to isto radile da nemaju još 234 stvari koje treba da urade u svoje “slobodno” vreme. Za one pak koje žele da ostanu u centru pažnje svog dragog, evo nekih predloga kojima bi se mogle pozabaviti:

Old school

Iako u ovom veku, pranje nogu i struganje peta za naše drage prinčeve zvuči nadrealno, najverovatnije da se nijedan od njih ne bi naljutio da im takvo šta ponudite. Sigurno će vas odbiti, koliko god mu ponuda zvučala primamljivo. Njegov DNK lanac će se zatresti od sreće, jer tamo stoji zapisano da je to dokaz iskonske ljubavi i poštovanja. Ako pak pristane na to, krajnje je vreme za razlaz.

Obezbediti tišinu

Kad princ stigne umoran kući sa posla, i želi da dremne, na vama je da mu to omogućite. Obustavite sve glagole koje upražnjavate, decu pod mišku i pravac – park. Ostavite jednu ruku kod kuće koja može da ispohuje to belo meso… Večera bi trebalo da bude servirana kada on osvane po drugi put tog dana, da ga ne mori sirotog, glad.

Mirisi u kosi

Kosa koja miriše na prženje i vegetu nije nimalo privlačna. Gledajte da u periodu nakon pohovanja i bivanja u parku s’ decom, ostavite svoju kosu na pranju u kupatilu. Pošto vam treba jedna ruka u parku a druga pohuje meso, kosa će vam sigurno ostati mokra. Važno je da lepo miriše, isfeniraćete se kad zaspite.

Obline majčin sine

Svaka žena kojoj je stalo da je njen princ stalno iznova osvaja mora da savlada disciplinu “transformacija po potrebi”. To znači da žena kada legne treba da je debela-obla, a kada obuče farke da bude komarac. Ova disciplina zahteva kurs kod Dejvida Koperfilda, pa koja dama može da stigne do njega – biće srećna dobitnica.

Svežina i novina

Lako vam je da budete na tri mesta u isto vreme i da se fenirate dok spavate, a da budete uvek nove i sveže je pravi izazov. Nekada se to zvalo biti “šizika” a danas postoji i nekoliko šifri dijagnoza za ovaj opis. Kako bilo, poznato je da muškarci vole egzotične karaktere iako  traže mirnu luku. Suštinska kontradikcija, pa je ovom zahtevu prilično teško odgovoriti. Ako ste mirniji tip žene, povremeni dramatizovani nervni slomić, uneo bi puno svežine u vašu vezu. Klonite se zvocanja, držite se drame!

Komplimenti

“Ko je sasvim,potpuno sasvim najbolji dasa?” Svog dragog uvek treba da hvalite, pogotovo pred svojim drugaricama. Komplimenti javni i da izvinete intimni, ne bi smeli da izostaju. Zakucavajte ih u zvezde i ne berite brigu. Bićete zenit njihovog fokusa, bar neko vreme…