Search for content, post, videos

Evo zbog čega treba da pitate Vodolije za savet

vodolije

Njihova iskrenost u ovom svetu se jako ceni. Neki ih možda smatraju čudacima, ali svima je simpatičan način na koji izražavaju svoju iskrenost. Vodolije se neće ustručavati da vam kaže da ste nabacili kilograme, da vam odelo ne stoji dobro ili da ste pogrešili u nečemu.

vodolije

vodolije

Oni su otvoreni, vole zabavu i druženje. Uvek su spremni da pomognu. Njihova inteligencija nadilazi granice, ali oni često nemaju volje da je iskoriste, jer su pomalo lenji. Ne vole ograničenja i spremni su vrlo otvoreno da kažu:“Ja imam svoj život, nemoj da se mešaš”.

Ono što takođe ne trpe je dosada. Teško im je da se skrase na jednom mjestu, a njihova radoznalost i razigrani um im nikada ne daju mira.

Vodolije su veliki mislioci i filozofi. Obzirom na to, vole da drže glavnu reč, ali i da poslušaju tuđe mišljenje.

Kao što smo već rekli oni žele da su nezavisni, da imaju slobodu pa su vrlo često individualisti i ne snalaze se u timskom radu. Vodolije nemaju predrasude prema drugima. Znaju da se izdignu iznad situacije i ne  pažnju na nebitne stvari.

Za njih kažu da su veliki sanjari i da im je glava u oblacima. Često znaju da se isključe, kao da nisu prisutni, iako im se vi obraćate. To je zato što vole da maštaju, ali su ponekad lenji kada trebaju svoje planove da realizuju.

Vodolije su dobri glumci pa često glume u životnim situacijama, zbog toga im ne pada teško ako moraju ponekad da slažu kako bi se izvukli iz neprijatnih okolnosti. Kao da im je u krvi usađena želja za blefiranjem.

Nemojte da mislite da ćete ih lako prevariti jer njihov um radi brže od ičijeg.

Ukoliko imate u svojoj okolini neku Vodoliju, sigurno ste primetili da oni mogu biti izuzetno mirni i stidljivi, ali i energični i ekcentrični.

Vrlo su samouvereni i znaju da oni to mogu. Nikako ne vole trenutak kada se osramote pred drugima.

Kada je u pitanju ljubav, oni se najčešće zaljubljuju u nečiju inteligenciju, a dosadne osobe im nikada neće osvojiti srce. Često deluju kao da žele da budu usamljeni, ali zapravo i oni traže srodnu dušu s kojom će moći da vode razgovore do kasno u noć.

Izvor:Atma.hr