Search for content, post, videos

Evo kako da NESVESNO sprovedete veliko spremanje kuće

veliko spremanje
veliko spremanje

veliko spremanje uz osmeh

Veliko spremanje zvuči kao neka ružna i strašna sintagma, od koje se većini žena diže kosa na glavi. Sigurno je da tamo negde postoji poneka pripadnica lepšeg pola koja od srca uživa u ovim horor glagolima. Nije baš najjasnije o kakvom se tu fenomenu radi, no, nije tema.

Za one kojima je veliko spremanje zaista horor film, dobra vest je da postoji šansa da obavite ovaj zadatak na nesvesnom nivou. Da vam vreme brže prođe a da vam “radovi” padnu lakše.

Muzika i veliko spremanje

Ogroman olakšavajući faktor svih nedaća u životu. Živeo Youtube i mogućnost da odaberete idealnu playlist-u ili pesme redom, kako vam nadolazi inspiracija. To vam neće oduzeti previše vremena, a efekat kao što mnogi već znaju, biće zapanjujuć.

Set-up (nameštanje) misli

E sad, oko ovoga vam se vredi malo više potruditi, jer je suštinski ključno za postizanje željenog cilja. Obavezno proburlajte po glavi i pronađite zaključane fioke uspomena i nerazrešenih veza. Krenite u analize i sinteze, prepustite se sećanjima, ali i radu. Ne zaboravite na svoje ruke. A pesme će ići redom. Dolaziće vam same u misli…

Postavite sebi neki dobar cilj

Obećajte sebi neku dobru nagradu nakon velikog spremanja. Nešto što vas baš ispunjava a nije zamršeno uraditi. Nekad je dovoljna kafa i možda cigareta u miru i tišini. U nekom ćošku očišćene sobe, dok svi misle da još uvek radite. Malo veća nagrada, u rangu dobitka sedmice na lotou bio bi izlazak sa drugaricama, ili do prodavnice po “onaj” komad što ste onomad šacnuli, a taman je i legla plata…

Spremanje u tišini, spolja i iznutra, zaista je naporno. Vreme sporo teče, a pokreti bivaju teški. Muzika se tako lepo useljava u biće, samo je neophodno pronaći pravu. I balade znaju da budu itekako pokretljive. Ako je sumoran dan napolju, možda je potrebnija neka “srećnija” muzika, jer bi spora mogla da vas odvuče u horizontalu. Ako ste sve ovo već znali, sada još znajte da neko sa vama takođe deli mišljenje.