Search for content, post, videos

Vantelesna oplodnja i kako izabrati lekara

vantelesna oplodnja
vantelesna oplodnja

vas vto lekar

Vantelesna oplodnja podrazumeva da je svaka sitnica u toku procesa “ključna”. Izabrati “pravog” lekara od ključnog je značaja za vaše poverenje.

Bez obzira što postoje rejtinzi i stope uspešnosti, kada birate čoveka koji će da vas povede na tako važan put, savet je – birajte instinktom i srcem. Sve preporuke i tuđa iskustva su dobrodošla, ali na vama je samo da vidite sa kim možete da kliknete.

Odabir odgovarajućeg lekara će vam omogućiti sledeće:

Opuštanje

Razume se, niko od vas ne očekuje da ćete se potpuno opustiti, ali će deo tereta vaše borbe još neko da podeli sa vama. Moći ćete da odahnete jer će neko mnogo toga da učini za vas.

Poverenje

Ovo je faktor koji će obojiti čitav vaš proces dolaženja do željenog malog anđela. U odabranog lekara treba da imate maksimalno poverenje i da se oslanjate samo na ono što vam on predlaže.

Stručnost

Kada otpočne proces, vreme ja da prestanete da se igrate doktora po forumima. Dajte šansu svom doktoru da zajedničkim snagama uz njegovo ogromno znanje, iskustvo i stručnost zajedno uspete. Razgovarajte sa svojim doktorom o znanju i sumnjama koje imate, korisne informacije je uvek lepo dalje proslediti onima koji se bore.

Nada

Lekar koji je najbolji isključivo za vas, ulivaće vam ogromnu nadu. Trudite se to da iskoristite i odagnate negativne misli. Sumnje je naravno nemoguće u potpunosti izbeći, ali smanjiti ih na razumnu meru – ogroman je uspeh.

Cilj

Vantelesna oplodnja ima samo jedan cilj. Iako je sumanuto o tome i pričati jako je bitno da verujete i znate da je to vaš i doktorov zaista zajednički cilj. Za pacijenta bez sumnje jedan jedini, potomstvo, a lekar ih ima mnogo više. Kao lekari koji se bave reproduktivnom medicinom, svaki uspeh za njih je ogromna profesionalna satisfakcija. rejtinzi i brojevi takođe ulaze u njihove ciljeve, ali generalno je njima svaki pacijent važan. Kada odaberete pravog lekara to ćete i da osetite sami.

Već pri prvom susretu trebalo bi da znate, da li ste na pravom mestu. Ne obazirite se previše na mišljenja drugih. Ovo je jedna od najintimnijih sfera vašeg života, i vrlo je mala verovatnoća da vaša intuicija pogreši.