Search for content, post, videos

Fitnes oprema i gde je pronaći po najpovoljnijim cenama

fitnes oprema
fitnes oprema

devojka u fitnes opremi

Fitnes oprema igra veoma važnu ulogu u samom donošenju odluke da “ponovo” krenete u teretanu.

Tačno je da kada imate volju da trenirate, to možete da radite kod kuće, ispred kuće ili na bilo kom drugom mestu u prirodi. Odlazak u teretanu, ipak celoj stvari oko vežbanja daje neku posebnu draž. To je ipak ritual.

Dok pratite tutorijale o vežbama i efikasnosti istih, nemoguće je da ne primetite koliko je fenomenalna oprema u kojoj ljudi vežbaju.

Najluđe boje helanki, patika i majica, i koliko samo mišići i telo izgledaju primamljivije u sportskoj opremi.

“Goodlife fitness” – kanadski lanac fitnes klubova, je pravio anketu “Šta vam je najvažnije da vidite u odrazu ogledala dok trenirate?”

Dobijeni podaci su bili veoma interesantni. Od odgovora da žena ima akcenat na frajera iza sebe do onih kompetitivnih koji se upoređuju sa onima pored sebe. Ženama je ipak najvažnije da u ogledalu vide sebe kako izgledaju lepo. Kada je oprema lepo usklađena i interesantna, nezadovoljstvo ponekim viškom oblina drastično opada. Uostalom zato svi vežbaju kako bi doveli svoje telo u željenu formu.

Da biste ulepšali svoj odlazak u teretanu, razmislite o investiranju u neku vama dopadljivu kombinaciju fitnes opreme. Kada to učinite,  spremni ste za osvajanje.

Oprema ne mora da bude sa crne liste brendova koji će vam proždreti novčanik, da biste izgledale onako kako ste zamislile.

Modne kuće – veliki lanci poput H&M, Bershka, Fitness Cheap, C&A, Tally Weijl i New Yorker-a nude sjajnu fitnes opremu po veoma pristupačnim cenama.

Zablistajte u nekoj od njihovih kombinacija. Izbor je gotovo beskonačan. Napravite kombinacije veselih boja. Uvek je važnije kako nešto nosite nego kog je brenda komad koji ste obukli.

Savet je fitnes stručnjaka da zbog bezbednosti svojih zglobova i stopala investirate u kvalitetne i udobne patike. I njih možete da pronađete na nekoj od velikih rasprodaja, ili u ponudi OUTLET prodavnica.