Search for content, post, videos

Odabir boje kose otkriva esenciju vašeg karaktera

boja karaktera
boja karaktera

boja vaseg karatera

Psiholog i terapeut Elen Fisher, odlučila je da na svom blogu objavi šaljivi tekst, delimično potkrepljen iskustvom iz svoje prakse, o karakteru žena. Kao neko ko uživa u analizi detalja, uradila je zanimljiv presek iz svoje beležnice. Naglasila je da je u pitanju samo zabava, te da se ne uzima za ozbiljno ova vrsta analize. Odnos boje kose i pojedinih crta karaktera, kako u šali tvrdi ona, može da se dovede u izvesnu korelaciju…

Plava boja kose krasi žene borbenog duha ali najčešće nežnijeg izgleda. Plavuše imaju smisla za humor i ne smetaju im šale na njihov račun. Iz muškog ugla plavuše su ženstvene i seksi, žene koje lako zapadnu za oko.

Crvena boja je simbol vatre tako se i žene sa ovom bojom kose smatraju vatrenim i lepršavim. Veoma su otvorene, pričljive i zabavne. Ipak njihova najjača crta ličnosti je izražena čulnost. One uživaju u životu i veoma su hrabre i ne vole stereotipe.

Smeđa boja kose ili popularnije žene brinete, pre svega krasi odgovornost i dobra organizacija. Vrlo dobro znaju šta i koga žele. Deluju nezainteresovano ali kad im se pristupi vrlo su prodorne i upečatljive.

Crna kosa krije tajne i retko će crnokose odmah pokazati svoje karte. Površinska zatvorenost je samo maska onoga što one zaista jesu. Pre svega zanimljive, senzualne, odane i stabilne.

Kada crnka zavoli to je onda za ceo život.